Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Foruma Giriş Çıkış Saatleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuForuma Giriş Çıkış Saatleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Konu: Foruma Giriş Çıkış Saatleri
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 11:45
MerhabaSmile
Düzenli olarak foruma her gün girdiğim halde nedense foruma en son giriş tarihi olarak 6 nisanda takılı kaldıTongue 
 Şu Anki Zaman 11:39
Sizin Son Gelişiniz 06 Nis 2011 Saat 12:43

Çıkış düğmesini tıklayıp çıkış yapıp tekrar girdiğim halde bu böyle.Tabi 6 nisandan beri girmediğim sanıldığı için o günden beri olan tüm konular çıkıyor yeni mesajlarda.Bunu nasıl düzeltebiliriz?? SevgilerimleSmileSmileSmile
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 13:08
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

MerhabaSmile
Düzenli olarak foruma her gün girdiğim halde nedense foruma en son giriş tarihi olarak 6 nisanda takılı kaldıTongue 

Çıkış düğmesini tıklayıp çıkış yapıp tekrar girdiğim halde bu böyle.Tabi 6 nisandan beri girmediğim sanıldığı için o günden beri olan tüm konular çıkıyor yeni mesajlarda.Bunu nasıl düzeltebiliriz?? SevgilerimleSmileSmileSmile

Merhaba,

Bu sorun arada sırada bana da oluyor ama kodlarda bir problem bulamadık. Belki browser'lardaki bir bug'dan kaynaklanıyor olabilir.

Ben bu durumda yeni mesajlarda son girdiğim zaman aralığını yaklaşık olarak seçip son mesajları görüyorum. Bir kaç giriş sonra kendiliğinden düzeliyor sorun...

Çok yardımcı olamadım ama durum şimdilik bu. LOL

Selamlar, sevgiler...
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 13:16
Bende de bazen forumu açtığımda yeni mesajlar koyu renkte oluyor ya, birine tıklayıp okuyup tekrar forum ana sayfasına döndüğümde tüm mesajlar okunmuş gibi oluyor, tüm koyu renkli yeni mesajlar kayboluyor Wacko
zaman aralığını aşağı yukarı yazsam bile yeni mesajlar görünüyor ama kaç tanesi yeni, onu göstermiyor.
sorunum çok büyük yani LOL
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 15:18
ya bir şey sorucam; sadece yorum yazdığımız konu başlılarını görebiliyor muyuz....
var mı öyle bir tık...Smile
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 15:35
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

ya bir şey sorucam; sadece yorum yazdığımız konu başlılarını görebiliyor muyuz....
var mı öyle bir tık...Smile

Sadece yorum yazdığınız başlıkları görebileceğiniz bir link yok ama bir konuya mesaj yazarken altta "cevap geldiğinde E-posta ile uyar" diye bir kutucuk var. Onu işaretlerseniz o konuya gelen mesajlardan mail ile haberdar olabilirsiniz.  Wink
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 15:37
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Bende de bazen forumu açtığımda yeni mesajlar koyu renkte oluyor ya, birine tıklayıp okuyup tekrar forum ana sayfasına döndüğümde tüm mesajlar okunmuş gibi oluyor, tüm koyu renkli yeni mesajlar kayboluyor Wacko
zaman aralığını aşağı yukarı yazsam bile yeni mesajlar görünüyor ama kaç tanesi yeni, onu göstermiyor.

Evet sizin sorunuzun çok büyük, ben yardımcı olamam. LOL Ayrıca siz modsunuz bu sorunları sizlerin çözmesi lazım. Olmazsa Yasemin'e sorun o halleder. Wink
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 16:48
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

[QUOTE=piar]MerhabaSmile

Merhaba,

Bu sorun arada sırada bana da oluyor ama kodlarda bir problem bulamadık. Belki browser'lardaki bir bug'dan kaynaklanıyor olabilir.

Ben bu durumda yeni mesajlarda son girdiğim zaman aralığını yaklaşık olarak seçip son mesajları görüyorum. Bir kaç giriş sonra kendiliğinden düzeliyor sorun...

Çok yardımcı olamadım ama durum şimdilik bu. LOL

Selamlar, sevgiler...

Evet Haluk Bey bende sizin gibi yapıyorum artık ne yapalım.Bide bazende foruma giriş yaptığımda yeni giriyomuş gibi görünüp okunacak mesajınız yok diyorSmileTahmini son giriş saatime göre saati seçtiğimde yeni mesajlar çıkıyor ama 2. sayfaya geçtiğim anda yine okunacak mesaj yok diyorSmileTek tek tüm topikleri gezmem lazım ki yeni mesajları okuyabileyimConfused Ama hiç bişey beni yıldıramaz LOLee forumu seven bunlara katlanır dimi yaLOLLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2011 Saat 17:10
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Evet sizin sorunuzun çok büyük, ben yardımcı olamam. LOL Ayrıca siz modsunuz bu sorunları sizlerin çözmesi lazım. Olmazsa Yasemin'e sorun o halleder. Wink
LOLhic yani koskocaman mod paydon kidemli var hic bana sormuyorLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.