Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti kulak ağrısı grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti kulak ağrısı grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti kulak ağrısı grip
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2014 Saat 05:29
hocam 3 yaşındaki oğlumun kış boyu burnu akıyor ve kış boyu serum fizy.kullanıyorumbu kadar çok burun akıntısı normalmi ?
birde  gece horlaması var geniz eti büyük demişti dr.kbb a götürdüm kulakları çok kötü sıvı birikmiş dedi duyuyomu falan dedi duymasında sıkıntı yok benicak antb.verdi ben kullanmıyorum iliadin kullanıyorum şuan devamlı grip olup kulaklarında sıvı birikiyor ileride kulaklarında bir hasar meydana gelirmi yardımcı olursanız sevinirim hocam kilosu 12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2014 Saat 18:33
Merak etmeyin, her cocuk boyle bir devre geciriyor. KBB'nin zirvalarina kulak asmayin, onlar hep Ameliyat edilsin isterler... Kulaga her hangi bir sey damlatmadiginiz surece, kulakta bir hasar olusmaz..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2014 Saat 02:31
Yukarı Dön
polatbebek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2014 Saat 21:52
Merhaba Kadir hocam, bebeğimizde iki gündür göz sulanması, burun akıntısı var bugünde uykularından ağlayarak uyandı, kulağını şiddetli şekilde kaşımaya çalışıyor. 9 aylık bebeğimize İliadin ped. sprey kullanabilir miyiz?maillerinizde iliadin ped. damla kullanın demiştiniz. Kullanabilirsek ne miktarda ne kadar kullanmalıyız. Orta kulak iltihabından şüphelenmeli miyiz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2014 Saat 01:58
Iliadin ped DAMLA'yi kullanin. Gunde:2x2'ser damla 3gun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.