|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar kustu maalesef ve yaklasik 1 saattirde uyuyor.sadece yudum yudum su aliyor topladaniz bi su bardagi etmez zaten onuda cikariyor..
Sivi destegi olsun diye sadece serum taktirsakmi acabs kadir bey? Uyaninca sonrasinda yogurt yedirmeyi deniycem |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Azar azar yogurt yedi cok sukur yudum yudum su iciyor kusmasi durdu ancak mide bulantimiz israrla devam ediyor ve pirticok kotu kokuyor hafif kulodunada kacirmis yavrum zannedersem ishalde oluyor..zofrani kullandik yatarkende verdim..mikrobik bi durum olabilir mi acaba?
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki, mikrobik,yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis..Ama mikrop barsak boslugu icinde oldugundan, Antibiyotiklerin, barsak cidarindan gecip, kaka icindeki mikroplara etki etmesini, bir tek TURK doktorlari bekler... Daha cok beklerler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Cvbiniz icin cok tesekkurler..
Bu mide bulantisi icin ne yapicam hocam ? Sabahtan beri midem bulaniyo diye kivraniyo :( surekli ovduruyor midesini..henuz ishal gibi birsey olmadi Bugun kres arkadaslarindan biride sabahtan beri kusuyormus. Biz de kusma bitti ama surekli bi bulanti nane limon medpamid zofran dil ustu bi fayda etmedi emedur fitil kullanamiyoruz poposundaki catlakdan dolayi yaptirmiyorda zaten:( Saskinim |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya "Domuz Gribi", yada "Viral ishal" geciriyor, ikisinde de, ilac kullanilmiyor. Bir tek kusmayi azaltmak icin, Emedur100 fitil veya Metpamid gibi ilaclartdan verebilirsiniz. 1 hafta surerler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bugun sabahtan tekrar istifra etti ve sonrasinda uyuya kaldi kizim.uyandiginda medpamid verdim (tekrar denedim)sonrasinda cok sukur bulantisi azaldi ve istahi yerine gelmeye basladi :))
Hic ishal olmadi hocam. -kakasinin rengi beyaza yakin sariyesil gibi ama normal kivamda.. -Bizim bebekliginden gecmeyen popo deliginde catlagimiz var hocam bugunde kakasini yaparken cok aciyo diye agkadi bepanten krem surdum ne yapabilirim ve renginin boyle olmasi bi kac gundur beslenememesiyle ve sauz kalmasiylami alakali? Cok tesekkur ederim |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rengi cok soluk gorunuyor ise; bir kan sayimi yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Merhabalar Kadir bey,kızıma tam kan sayımı yaptırdık sonucları şöyle: Lokosit 7,08. 4.1-10.2 Neu. 2,42 1.63-6.96 Lym. 3,16 H 1.09-2.99 Mono. 1,24 H. 0.24-0.79 Eos. 0,165. 0.03-0.44 Baso. 0,1 H. 0-0.08 Neu %. 34 L. 39.3-73.7 Lym%. 44.7. 18-48.3 Mono %. 17.5 H. 4.4-12.7 Eos %. 2.32. 0.6-7.3 Baso % 1.42. 0-1.7 Eritrosit. 4.6. 3.6-4.69 Hemoglobin. 12.4. 10.8-14.2 Hematokrit 34.4 L. 37.7-53.7 Mcv. 74.7 L. 81.1-1.96 Mch. 26.9 L. 27-31.2 Mhch. 36.1 H. 31.8-35.4 Rdw. 11.4 L. 11.5-14.5 Trombosit. 262. 155-366 Mpv. 6.42 L. 6.9-10.6 Pdw. 19.2. 10-30 Pct. 0.168 0-9.99 Bu arada kizim 4.5 yasinda 112.5 cm boyunda 16,5 kilo (gecen hafta 17.5 du)kusmalardan dolayi 1 kg gitmis. Suratının rengi sarı gözlerinin altı biraz çöktü ve vücudu hare hare
Düzenleyen kirazbebek - 13 Nis 2014 Saat 22:17 |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|