|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2014 Saat 14:12 |
Doktor bey, 19 aylık bebeğim 1 ay önce yüzünü çizdirmişti. (burnunun üst hizasından başlayıp dudak hizasına kadar). o günden beri bepantol merhem ve ara ara da kantaron yağı sürüyorum. 1 haftadır da contractubex sürmeye başladım iz kalmasın diye. Uyurken müsaade ettiği kadar masaj yapmaya çalışıyorum. Masaj yaparken ince bir çizgi olarak o kısmı hissediyorum. Ama gülerken orası içine çöküyor (gamze gibi). Dışarıdan hafif kırmızı - kahverengi bir çizgi gibi görünüyor. Belli belirsiz küçük bir çizgi var. Herhangi bir göçük yada kabarıklık yok. İz kalmaması için ne yapabilirim? Cilt dr.una yada estetik cerrahi uzmanına göstermeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120687 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER: cizik hatti, "derm tabakasinin" altina kadar indi ise, iz kalacaktir. Kanama oldu ise, derin ve iz kalacak demektir. AMA merak etmeyin, o cizgi zamanla belirginligini kaybedecek.. Kullandiginiz Kremlerin hicbirinin bir faydasi olmayacak.. 2-3 sene guneste yanma ve kisin sonme sonucu azalacak...
|
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam..Peki mimik yaptığında, gülerken-ağlarken gibi, o bölgenin içe çökmesi de azalır ya da geçer mi zamanla?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120687 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, o kadar azalacakki, sadece siz farkedebileceksiniz..
Bu sebeple, boyle tehlikeli cisimlerin oldugu ortamlara cocuklari salmayin. Tedbir alin.. Unutmayin, bu Asirda bile;hala herseyin tedavisi yok... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginize çok teşekkür ederim Hocam. Aslında farklı bir ortamda ve ya yalnız değildi ama bir anda olmuş. Ne çizdi onu bile anlayamadık. Ama haklısınız keşke hiç olmasa..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|