|
Egzama bağırsak ilişkisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 59 Dakika önce Saat 12:10 |
Hocam merhabalar
Size genel bir soru aormak istiyorum bu ara çok karşıma çıkıyor sosyal medyada egzaması olan kişinin kullanılan kremlerin yalnızca o anlım yatıştırıldığı yazıyor öncelikle bağırsak florasının düzelmesi gerekiyor deniliyor ama bunun doğruluk payı nedir bağırsak florasına iyi gelen şeylerin başındada ilikli kemik suyu olduğunu biliyorum ama doğru bilgiyi almak adına size danışmak istedim bu egzamanın kökten çözümü bağırsakla alakalı olabilirmi bilgilendirrseniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " öncelikle bağırsak florasının düzelmesi gerekiyor deniliyor". Böyle bir şey yok!
Sadece; aşırı steril bakılan ve mikroplarla hiç teması olmayan kimselerde ve hatta bütün canlılarda cilt problemleri oluyor. 2- " bağırsak florasına iyi gelen şeylerin başındada ilikli kemik suyu olduğunu biliyorum". Yanliş biliyorsunuz! Flora denilen "şey", bakteriler toplumudur. Pişen bir üründe bu bakteriler ne arasın? |
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum sayenizde doğru bilgiye ulaşmak bizim için büyük şans. iyiki varsınız sizin yazılarınızı okuyarak bilinçleniyoruz ayağınıza taş değmesin sayın hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|