|
Yine yine grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugun bunlari yaptirdim. Sinıfta salgin var diye haber geldi. Kardesimin çocuguda ayni hasta o antibiyotige başlamis macrol 250 gerek olmadigıni soyledim ama doktor verdi diye kullaniyor. Mono degeri buyuk ihtimalle onlarinda yüksektir acaba antibiyotik kullandiği icin döküntü olurmu. Daha onceki cevaplariniźi okurken gormustüm. Döküntuleri.
Yine yine siz hakli ciktıniz gormeden coculari teşhis koyuyorsunuz burda muayene ettigi halde teşhis koymuyorlar ustune bir canta dolusu ilac kullandiriyorlar. Mono dışında bizim birkac değer daha farklı cıkmıs. Onlarda bir sıkıntı varmıdır acaba? İyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsinde olmasa da, antibiyotik kullananlarin cogunda dokuntu oluyor.
Turk Tip fakultelerinde bu hastalik ogretilmez. Doktorlar da zaten KITAP OKUMAZLAR, kendileri gibi cahil Prof. larin derslerini dinlerler ve sadece anlatilanlardan imtahan olurlar ve bu sekilde doktor olurlar! Turk doktorlari viruslarin "Kan Sayimi" degerlerinde nasil farkli durumlar yarattigini bilebilmekten acizdirler. Turk doktorlari; CRP yuksek diye antibiyotik yazacak kadar aptallardir! Onlari dikkate almayin. Sizdeki farkli degerler de viruslarin sebep oldugu degerler. |
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
Hocam tekrardan iyi günler. Oğlumun 4 gun atesten sonra bugün hiç olmadı şukür . Hic ateşe müdahile etmedim. Ama bir türlu nefes alıs verisi duzelmiyo. Sayıyirum sunum 30 genellikle.Burnu hale su gibi akiyo ama çok değil. Burun tıkalı ve gece acayip ses çıkararak uyuyo şuan bile hocam burnu tikali nefes alamiyo hic onereceginiz bir damla filan varmı?.öksürüğu balgamli bir şekilde yoğun devam ediyo. İstahı hic yok midesinin bulandıgıni soylüyo ,bir defa kustu.Bu sekilde devam etmesi hastalığın normal seyrimi acaba.
Birde hocam nefesi duzeltmek icin acaba sıcak buharmi yoksa soguk buharmı vermeliyim?bu arada colt misk ,ballı limon ve yastiğını yükseltiyorum. Hastaalık baslayalı bir hafta oldu. Abi ,ben ve çocuk sira ile hastalandık. Bizimki normal bir grip şeklinde.bu 6 yaşındaki 2 seferdir solunum sorunu yaşiyor. Martın başindan beri hapsuruk var hersabah hasta olmasada. Acaba alerji tetiklemis olabilirmi? Kusura bakmayın hocam uzun oldu. Degerli goruşlerinizi almak isterim. Saglıklı günler dilerim.
Düzenleyen Can Ege - 13 Nis 2023 Saat 00:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor. Ust Solunum Yolu hastaliklarinda, daima sicak buhar uygulanir.
Turkiye'nin sahtekar doktorlari sirf cihaz satabilmek icin sizlere daima "Soguk buhar" tavsiye ederler, sakin onlara inanmayin. |
|
![]() |
|
Hocam tekrardan sizi rahatsiz ediyorum, kusura bakmayın. Hastalığımızın 9. gününe girdek. Artık ateş ve solunum sıkışıklıgi yok ama. Şimdide oksuruk ve aşıri terleme durumu başladı. Oturduğu yerde bile saçi yikanmıs gibi ,camaşırlarıda ıp islak oluyo.Hala yorgun ve iştahı yok.
Bu terleme işi normal mi acaba ?Birde hocam yattığında oksuruk geliyo ama oksuremiyo kalkip öksuruyo geri yatıyo. Ben asla öksurüğü kesmem sizden öğrendiğim kadar. Yinede genel durumunun iyilesmemesi beni açıkcasi endisélendiriyo. Degerli yorumlarıniz icin şimdiden tesekkur ederim.Sağlıkli gunler dilerim.
Düzenleyen Can Ege - 15 Nis 2023 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastaligin sonuna gelmissiniz. Aynen devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|