Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reflü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumReflü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Olgu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Reflü
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 00:36
Merhaba Kadir Bey;

2,5 yaşındaki oğlum 3 güne yakın ateşlendi, o sırada sadece ateş düşürücü kullandık. Ateşi düştükten bir gün sonrada bir öksürükle beraber sesi kısıldı. Doktoru muayene ettikten sonra reflü dedi. Akşamları uyumadan önce süt içiyor, bunun bir zararı olacağını hiç düşünmedim ama son günlerde süt içme işini biraz abartmıştı ve gece uyanıp süt içip uyumaya devam ediyordu. Ve yine birkaç defa karnım ağrıyor diye uyandı. Genel anlamda biraz zor yiyen bir çocuk ama boy/kilo persentili %25-50 aralığının altına hiç düşmedi.
Doktoru motillium, zantac ve gaviscon kullanmamızı söyledi. Kullanmaya başladıktan iki gün sonra ses kısıklığı geçti. Ama üç aylık tedavi süresi çok uzun geldi bana. Sizin görüşlerinizi de almak istedim.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla..

Olgu Tekin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2013 Saat 08:53
Sakın o tuzağa düşmeyin, o saçma tedaviyede hemen son verin. Sadece Grip geçirdiniz, Grip zaten 2-3 hafta sürer, ortada anormal bir durum da yok... Şimdiki yeni yetme doktorlar; Astım ve Reflü'den başka teşhis bilmiyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.