Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hekese merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhekese merhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 19:22
küçük emziklere kanmıyorlar güzelim...Eylül 2.5 aylıktı bakkal emziği denilen koca emziği aldı önce sonra damaklıya geçtik....Emzik kullanana kadar senin gibiydik bizde...her daim kucakta roket gibi:)

ama emzik çok rahatlattı onu....çok sakinleşti....biliyorum yorucu ve stresli....annelikte ilk aylarda  en çok bu duygular yaşanacak...ama bak şimdi bize....
anneyi bir öp diyorum gözlerini kırpıştıra kırpıştıra gelip öpüyor...artık neresi denk gelirse...kafa göz burun yanak....LOL

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 12:53
:D çok güzel ya gerçekten sabrın sonu selamettir dimi ama:D:D:D
Allah analı babalı büyütsün saglık sihhat versin herkesin bebegine
anne olmak bambaşka çok güzel bişey:D:D:D
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2010 Saat 05:20

ahhhhhhh ahhhhhh diye başlayayım yazmaya.şu anda gece nöbetindeyim.sallayarak uyutuyorum bizim prensesi

az önce kahve yapmaya gittim geldiğimde cin gibi bana bakıyodu uyanmış öyle oluyoki bazen tuvalete bile gidemiyorum .yeterki uyanmasınLOL

kızım 3 aylık yavaş yavaş b,şeyleri düzeene sokmak istiyorum ama olmuyo.şu gaz yokmu gaz herşeyi mahvediyo.3 saatte bir emziriyorum bazen dahada fazla oluyo onun dışında elini emiyo yastığı emiyo ağzı sürekli açık arayışta.LOL

kucağımda gezdiriyorum hep emzikte almıyo sıpaa.herkesin derdi aynı genelde galiba.yalnız değilsin arkadaşımElSalla
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 18:43
benimi tarif ettin ne:D benim kızımda aynı ya bu kızlarda çok nazlı canım ilgi istiyolar sürekli anlamıyorum emzik almıyodu ama şimdi alıyo chicco nun bi emzigi var böyle damaklı lastikten aynı et gibi bişey gögüse benzetmişler ve çok güzel ben ondan aldım biberonu normal emzigi tutmayan kız ona yapışı verdi valla sanada tavsiye ederim allah yardımcımız olsun valla ne diyim benimkide şimdi saç kurutma makinesi başında öyle uyuyo kapatınca uyanıyoLOL ahh ahh anne olmak bambaşka ya buı sese bile katlanıyorum valla ne diyim yazık bizeCry
anne olmak bambaşka çok güzel bişey:D:D:D
Yukarı Dön
aycaelyesa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 181
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 19:44
Orjinalini yazan: zeymus zeymus Yazdı:

benim sütüm yeterli emerken fışıkırır tarzda hatta bazen mama hazırlıyorum ama onu almıyo sürekli emmek istiyo emziriyorum ama bu seferde aglamaktan ememiyo sütüm olmasa anlıcam fakat sütüm çok fazla allaha şükür ama yinede çare bulamıyorum neden bu kadar aglıyo çözemedim hala uyudugu zaman benimkide  3 saat hatta bazen daha fazla uyuyo genellikle banyo yaptırdıgım zaman çok rahat uyuyo ama onun haricinde çok zor uyutuyorum
o aman şunu deneyebilirsin nacisane bir tavsiye saatte bir emziemeyi dene ve karnına bebe yağıyla masaj yaptır birde kendi yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeyler yiyorsan bebeğine gaz yapıyor olabilir sütünden ondan çok ağlıyor olabilir bir arkaaşımın oğlu da böyleydi o ayaklarına havlu ısıtıp sarıyordu vede karın ağrısını azaltıyodu bu şekilde uyuyodu öyle kolay gelsin
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 22:39
Smilebencede süttünüz yetmiyor olabilir kayısı suyu için allah yardımcın olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.