Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tuvalet egitimde sabir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtuvalet egitimde sabir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatma demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: tuvalet egitimde sabir
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 09:40
buraya yeni kayit olanladanim doktor hanim.3ucuk yasinda oglum hala cisini ve kakasini soylemiyor.koltugun arkasina gecip orda yapiyor.ben odada olunca hareketlerinden anlayip haddi tv.yaris yapaalim diyorum.oyle gidiyoruz.tv.korktugunuda dusunuyorum.cogu yere yapmayi terih ediyor.ama dunku...ben yokkeen odada almis eline malum kakayi ellerine buasttirmiss duvarr koltuk heryere bulastirrmis.ben su anda 8aylik haileyyim bebekte geelince ne yaparim beenim psikolojim bozluyor lutfen yardimci olabilirmisiniz.ve yurt disindaym dilim yeterli degilki alip cocugu psikologa goturuiyim.
fatmademir
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2010 Saat 17:46
tuvalette lazımlığa mı oturuyor yoksa sizin tuvalate bir aparat mı takıyorsunuz. lazımlık veya aparat çocuklara güvenli gelmeyebiliyor. ayaklarının yere değmesi ve dik oturmları halinde daha rahat ediyorlar. ayrıca oğlunuz bu durumu inatlaşma, restleşme konusu yapmış gibi görünüyor ve sizin tepkilerinizi ölçmeye çalışıyor. hiç tepki vermeden yerleri temizleyin ve onunla hiç bu konuyu konuşmayın. tuvalete yaptığı zaman ise bunu hemen babayla paylaşın tezahurat yapın aferin deyin
özlem
Yukarı Dön
fatma demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2010 Saat 16:27
cok sagolun ozlem hanim.ise yaramis gorunuyor.dogumuma 2gun kaldi insaallah daha kotu olmaz bebk ve gelince .iyiki varsiniz
fatmademir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.