Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - topuk kanı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtopuk kanı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aylincankir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: topuk kanı
    Gönderim Zamanı: 06 Tem 2010 Saat 00:31
iyi geceler öncelikle hgdiniz.oğlum 1 haftalık iken sağlık ocağında topuktan kan alındı.bir sorun olursa aranaca dendi.çok şükür aranmadık.ertesi gün doktorumuza kontrole gittiğimizde topuktan kan alıp test yapacagını söledi.yapıldığını sölediğimde ben güvenmiyorum burdada yapalım dedi.oğlumun sağ ayağı pev li doğduğu için ayağı alçılı idi.önce sarılık şüphesi için ardından sağlık ocağında tiroid için alındığında topuk şişti.ve ayağı yerine damardan aldılar.yalnış hatırlamıyorsasonuç 24 ila 30 arası çıktı.1 hafta sonra tekrar yapalım düşebilir dedi.düşmezse ilaç tedavisi yapıcaz dedi.1haftasonra değer 3 e kadar düştü doktorumuz bile ilaç kullanıp kullanmadığımızı sordu.kendiliğinden düşmüştü.acaba  tekrar yükselme durumu olurmu oğlum şuan 5.ayını bitirmek üzere ayaklarında ortez olduğu halde yandönüyor yüzüstü dönmeyi daha yeni yeni beceriyor.boy kilosu normal.başını tutuyor.bir sorun olsaydı sağlık ocagından aranmazmıydık?sonuçta ankara ya gidiyor testler.yeniden testi yapalımmı?tşk ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2010 Saat 14:23
Hiçbir teste gerek yok... Forumun ilk sayfasında "Yazarlar" bölümünde, benim bu haftaki yazımı okuyun... Çocuğa da daha fazla işkence yapmayın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.