Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım hep öğretmenlerini taklit ediyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım hep öğretmenlerini taklit ediyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım hep öğretmenlerini taklit ediyor
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2010 Saat 16:31
özlem hanım kızım 3 yaşında 4 aydır kreşe gidiyor  okulunu öğretmenlerini çok seviyor  ve evde hep öğretmenleri gibi davranıyor bebekleriyle konuşurken hep öğretmenlerinin diliyle konuşuyor babası ve bana da. bizi çocuk gibi görüp kendini öğretmen sanıyor adeta. öpüyor sürekli saçlarımızı taramak istiyor tokalar takıyor yemek yedirmeye çalışıyor uyutmaya çalışıyor şarkı söyletiyor sürekli aferim oğlum aferim kızım ya da hoşuna gitmeyen bir şey yaptığımızda uyarıyor bizi. yani hep böyle davranıyor. biz de ona sürekli böyle öğrencileri gibi mi karşılık verip oyununu sürdürmeliyiz yoksa başka oyunlara mı yönlendirmeliyiz çünkü aşırı olduğunu düşünüyorum bu davranışlarının yada geçici birşey mi 
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 14:43
şu anda yeni bulunduğu ortamı taklit ediyor ve benimsemeye çalışıyor, belki de şu an bundan vazgeçmiş bile olabilir. devam ediyorsa siz de öğrenci olmaya devam edin, duygularını anlamanızın en iyi yolu oyunlar
özlem
Yukarı Dön
rashh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 16:42
teşekkürler şu an evet oldukça azaldı ancak ona çok aykırı gelen hiç görmediği bir davranış olursa ya da hoşuna giden birşey olursa taklit ediyor onlar gibi davranıyor. biz de oyununa katılıyoruz çünkü okuldaki tutumdan davranışlardan bu sayede daha çok haberdar oluyoruz. en son babasının saçını çekip hadi sınıfına gir diyorum sana diye bağırmış eşim sorduğunda ise büyükleri öğretmeni böyle sokuyor sınıfa demiş. ki okulun sahibinin kızı ve yeğeni büyüklerin sınıfında hiç ihtimal vermedim. ben sorduğumda kızım bana da hiç kimse hiçkimsenin saçını çekmiyo itmiyo bazen biz sınıfa girerken itiyoruz birbirmizi diye sert bişekilde söyledi. gidip okulla bunu konuştuğumda böyle birşeyin mümkün olmayacağını hayalgüçleri çok geniş ne oyunlar üretiyolar çeşit çeşit bu da bi parçasıdır diye karşılık aldım.kızım da sabah bu öğretmeni görünce çok mahçup davrandı onu sevdiği halde hiç gülmedi hep benim yüzüme baktı sanki utandı ama hala bi anlam veremedim 3 yaşındaki bi çocuk  böyle şeyler uydurabilirmi acaba
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2010 Saat 18:30
uydurabilir hatta daha ciddi senaryolar bile yazabilir, doğruluğunu yumuşak bir şekilde öğrenmeye çalışın sorguladığınızı hissetmesin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.