Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece ağlamaları......
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece ağlamaları......

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: gece ağlamaları......
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 13:16

mb hocam,

kızım 16 aylık ve diş çıkarıyor,yaklaşık 1 aydır gece ara ara  ağlıyor ama ne ağlama 1 ay kadar önce  uyanmadan bir ağlama nöbeti geçirdi,en az 1 saat kadar ağladı ağladı..ama gözleri kapalı ve kendini arkaya doğru atıyor,kollarımdan kurtulmaya çalışıyor,yatırıyorum,yatmıyor,kalkmaya çalışıyor ,bütün bunları yaparken de uyuyor,en azından gözleri kapalı oluyor.gündüz uyandığına da geçen hafta aynı şekilde gözü kapalı ağlamış,bir kaç dk boyunca ağlamış,bakıcısı zor sakinleştirmiş,birkaç gündür gene ağlıyor geceleri gözleri kapalı ve kendini kasıyor ağlarken,kalkıp oturmaya çalışıyor.sakinleştiremiyorum,sanki beni duymuyor.sonra kendi kendine sakinleşiyor,gözlerini açıyor,yanıma yatıp uyuyor.dişten midir bu ağlamaların sebebi yoksa psikolojik midir anlayamadım,nolur bana bir yol gösterin,ne yapmalıyım,pedagoga mı götürelim?şaşırdım kaldım..

Düzenleyen haydibebek - 20 Ara 2011 Saat 13:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 18:38
Gunduz hayati cok macerali veya birileri korkutuyor, bakicinin yanina bir muddet aileden birini koyun.
Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 11:19

teşekkürler hocam,açıkçası kamera ile izliyorum sadece 1 odayı canlı olarak dinliyorum,biraz despot bir kadın ,ama öyle kızıp bağırdığını ya da ters bir hareketini görmedim,bir kaç kere biz eline vurmadığımız halde kendi ellerine vurdu filan ama vursa dövse sürekli dinleyip ,izliyorum mutlaka görürdüm birinden birini diue düşünüyorum,ama diğer odalar kayıt cihazları var ama birkaç hafta izledikten sonra bıraktım oraları izlemeyi.ara ara çocuğun odasını kaydediyorum ama öyle şiddete filan yada korkutacak bişey yaptığını görmedim.acaba başka sebepleri olabilir mi?zaten bazı kuşkular var bakıcı için içimde ama çocuğun tepkileri normal kadına karşı,öyle korkup ona gitmek istemediğini görmedim.bilemiyorum,dişten olmaz mı diyorsunuz yani ağrıdan filan?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:15
Disler cikarken agri yapmaz. Bir tek, 20 yas disleri cikarken ( bazi kimselerde)   sikinti olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.