Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - krup ve kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkrup ve kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: krup ve kulak
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2017 Saat 18:32
Merhaba hocam bir arkadasimin 8 aylik bebegi icin rahatsiz ediyorum bebek dogdugundan beri antb ventolin pulmicort ne deseniz yemis en sonki gittikleri dr oksurugunden krup teshisi koymus sanirim decort ampul vermis fakat icirmisler ben de sizin igne olarak yapilmasni tavsiye ettiginiz icin tedavinin yanlis oldugunu soyledim sadece 8 aylik bebege de yarim ampul seklindemi yoksa dahami az onu bilmiyorum ben sizin onemli bilgilerinizi hep bilgisayarima kaydettim fakat bilgisayarim bozuldugu icin bakamiyorum cep telefonuyla bakmak cok zor oluyor ayrucida evim bahce kati oldugu icin iyi cekmiyor sizi oyuzden rahatsiz ediyorum birde bu aydaki bebek icin kulak agrisi olunca illadini kullanabilirmi kisacasi cok zor durumdalar sizin sahtakirligin 3. sahfasi dediginiz butun herseyi yasamislar 

Düzenleyen turnam - 22 Şub 2017 Saat 21:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2017 Saat 22:41
Eger; hakikaten, "havlar tazda oksuruk" varsa, ve teshis dogru ise, ceyrek ampul yeterli olur. Agizdan ASLA etkili olmaz.
Bu da dunya'da sadece Turkiye'de uygulanan "muhtesem" bir sahtekarliktir. Allahtan bir etkisi olmuyor.
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin damla,  her yasta kullanilabilir, zira baska bir sansi yok..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.