Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - genzine birsey mi kacti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgenzine birsey mi kacti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 11:46
merhaba hocam götürdüm doktora 2 aydır öksürmesine ve o elma olayına rağmen çok şükür ciğerleri tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi doktor.sadece biraz geniz akıntısı var ondan öksürüyor dedi.sudafed verdi.tabiki kullanmayacağım.zaten siz dememiş olsaydınız doktora da gitmezdim.allerjik de olabilir dedi.alerji ilaçları bir işe yaramıyor zamanında kullandık dedim. eğer geçmezse sinüzit açısından değerlendirebiliriz antibiyotik verebiliriz şimdilik gere yok dedi...neyse bu durumda ciğer temiz ateş vs bişey de olmadığına göre ciğere kaçmamış demektir diğmi hocam rahat bir nefes alabilirim.
geniz akıntısıyla ilgili sf i çoğaltayım mı.günde kaç kereye çıkartayım.yakında denize gideceğiz.orda da bol bol denize sokacağım.
saygılarımla...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 19:06
Atin denize; 1 gunde duzelir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.