|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam götürdüm doktora 2 aydır öksürmesine ve o elma olayına rağmen çok şükür ciğerleri tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi doktor.sadece biraz geniz akıntısı var ondan öksürüyor dedi.sudafed verdi.tabiki kullanmayacağım.zaten siz dememiş olsaydınız doktora da gitmezdim.allerjik de olabilir dedi.alerji ilaçları bir işe yaramıyor zamanında kullandık dedim. eğer geçmezse sinüzit açısından değerlendirebiliriz antibiyotik verebiliriz şimdilik gere yok dedi...neyse bu durumda ciğer temiz ateş vs bişey de olmadığına göre ciğere kaçmamış demektir diğmi hocam rahat bir nefes alabilirim.
geniz akıntısıyla ilgili sf i çoğaltayım mı.günde kaç kereye çıkartayım.yakında denize gideceğiz.orda da bol bol denize sokacağım. saygılarımla... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atin denize; 1 gunde duzelir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|