|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 19:40 |
Hocam kızım 7 yaşında 19,5 kg.4 gündür öğleden sonra ateşlenmeye başlıyor 39,2 de ilaç veriyorum,geceyide ateşli geçiriyor.Öksürük yok burun tıkanıklığı var.Nefesi kokuyor ama dilde pas görünümü yok.
Doktora götüdüm iltihaplı geniz akıntısı var ağız kokusunu almıyorsunuz sinüzite cevirmek üzere dedi.Bugün ateşi öğleden sonra yükselmedi Bize Klamoks BİD ES 600 mg 2*1 10 gün Iburamin Cold 1,5*2 olçek 5 gün İliadin 2*1 5 gün Reçete ettiler.Pas görünümü olmadan ağız kokusu var evet antibiyotiği açmadım kullanmadım. Doğrumudur Birtek Iburamin ile iliadin i verdim ama hatırladığım kadarıyla cold yazan hiçbirşeyi kullanmayın demiştiniz. Ne yapabilirim grip tedavinizi mi?(ağız kokusu beni endişelendirdi) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Sonu;"-Cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin. Bunlarin tamami; goz boyayan, gecici iyilik hali saglayan, sahtekarlik ilaclaridir.
Piyasadaki Astim tanisi almis cocuklarin nerede ise tamami bu ilaclarin kurbanlaridir. Sadece; Iliadin DAMLA'yi kullanin. Sprey olmaz. Zira sirt ustu yatirdiginizda, spreyi kullanamazsiniz. Gunde:2x2'ser damla, 3 gun kullanin, sonrasinda, Serum fiz ile devam edin. Niye gidersinizki bu soytarilara. Lafa bak: " sinüzit olmak üzere " demisler.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2016 Saat 22:51 |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 10 günlük antibiyotik tedavisi vermişlerdi kullanmadım.Sadece iliadin damlattım 3 gün Allah a şükür antibiyotiği açmadan iburamin cold u da çöpe atarak bu süreci atlattık.Etrafımda doktor yok siz olmasanız.Bir görüşünü beğensem bir yerde patlak veriyor.Ben yine size sormaya devam.Teşekkürler.Allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben iliadin i ancak 3 gün kullanabildim ve tuzlu suya devam edemedim.Sorun oluşturur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen, tamamen iyilesebiliyor (bilhassa yazin) ve gerek kalmiyor. Takip edin. Denize girmesi de ayni etkiyi yapar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|