Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt alerjisi mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSüt alerjisi mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sgndz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sgndz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Süt alerjisi mi
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 16:24
Hocam merhaba, bebegim tam 4 aylik, 2800 dogdu suanda 7 kilo civarinda. Kilo alimi bazen cok hizli oldu bazen cok yavasti. Dogdugumuzdan beri kusma problemimiz var kimi zaman direk olarak cikariyor kimi zamanda kesik kesik. 1 ay once yesil ve mukuslu kaka olayimiz oldu tahlil yapildi ve amipli dizanteri dedi. Sadece anne sutu aliyor olabilir mi dedim evet dedi. İlk basta antibiyotik kullanmak istemedim ama geçmeyince 3 gun kullandim ve gecti. Ama ara ara mukuslu kaka devam ediyor hatta genelde mukuslu diyebilirim. Ben kusmasida cok oldugu icin 3 saatte bir 20 dk civari emziriyorum.Genelde huysuzlugu yok uyku duzeninide sagladik. Yanliz gecen hafta kakasinda nokta seklinde kan gordum 1 gece once ciger yemistim ona yordum ama bugun daha fazla gorunce sasirdim. Sonra 2 seferde de kan gelmeden once antep fıstıgi yedigim aklima geldi. Sizce alerji midir? Yada sadece fistiga midir? Alerji hakkinda cok araştırdım kan ve mukus olunca direk sut alerjisi diyorlar kafam cok karisti.
Yardimci olursaniz cok sevinirim hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119072
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 19:00
1- "Amipli dizanteri" teshisi=YALAN!! 
2- Eski mailleri okusa idiniz, bu kadar uzulmez, bu sahtekarlarin kurbani olmazdiniz.. Hadise tamamen
cok yedirilmeye baglidir. 10 seneden beri anlatiyorum..
3- Yeni dogan doneminde, hicbir seye karsi ALLERJI olmaz.. Zira bir kimsenin, bir maddeye karsi allerjik
reaksiyon gostermesi, ZAMANLA OLUSAN BIR DURUMDUR....
Siz Turk doktorlarina kulak asmayin, onlara gore her seyin sebebi; allerjidir..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.