|
Sistit |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2019 Saat 20:23 |
|
Bir kere, o 10 igneyi bosuna yedi.. Boyle doktorlari nereden bulursunuz ki?? Idrarinin ciktigi kisimdan, asiri "hasin" silme sonucu tahris olmus olabilir. Sabunlu sicak su icine oturtun ve iyilesene kadar, daima su ile alt temizligi yapin. |
|
![]() |
|
tnl
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2019 Saat 22:51 |
|
Igneleri klebsiela ve bir bakteri daha var diye güya vermişler. Ama içi acıyor diyor . Her tuvaletten sonra yıkanıyor ve hocam bu çocuğun öyle bir huyu var ki dışarıda tuvalete gitmez . Okulda bile 5-6 saat tutuyor çişini . Ben diyorum çok sıkmaktan olabilir mi acaba . Annesinin dediği biraz virüs, grip kapsın, bogazı ağırsın falan hemen orasına da vuruyor. Çocuk canından bezmiş durumda . 10 yaşında koşup oynayacağına bir köşede oturuyor.
Bu arada Kadir bey , inanın bizim doktorların hepsi satılık, para uğruna çoluk çocuk demiyorlar kandırıyorlar milleti . Her zaman diyorum, tek güvendiğim doktor sizsiniz , sayenizde eve ilaç almaz olduk senelerdir, ateşin kötü birşey olmadığını öğrendik vs ve tanıdıklara da söyleyince beni sorumsuz ilan ediyorlar, antibiyotik vs içmeden iyileşmez çocuklar diyorlar , okadar beynimizi yıkamışlar ki.. Sağolun herşey için! |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2019 Saat 04:53 |
|
Bu "yikanma" isini de cok abartmasinlar! Yikayinca da, SADE Su ile yikasinlar, sabun bile kullanmasinlar. |
|
![]() |
|
tnl
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2019 Saat 21:39 |
|
Hocam hiç bir iyileşme yok , kızarıklıkta eklenmiş . Acaba mantar olabilir mi bu çocukta . Ne yapmalarını önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 04:05 |
|
Asiri temizlikten olabilir.. Esasinda, kendi haline biraksa, duzelir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|