|
Beyinde elektriklenme |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2019 Saat 07:16 |
|
Hocam sizin tavsiyeniz benim için çook önemli. Eeg çekip belli kürlerden oluşan iğne ile. elektriği söndürüp ara ara egg çekip beyindeki elektriği kontrol ediyo..
Peki hocam ne yapcaz elimiz kolumuz bağlı oğlumun sadece dil problemi var bir de çok heyecanlanınca vs ellerini çırpması. Anlamad ı algılaması zekası normal geliyor bana. 1- Dil terapisine başlasam faydasını görürmüyüz? 2- bu zamana kadar emar ve eeg hiç yaptırmadık. Çapada bir çocuk nöroloğu var Prf Dr Nur Aydınlı ona götürsek mi? 3-hocam birde bebekken kasık fıtığı olurken dr dilinin altında bağ var diye çizik atmıştı bu da olumsuz etkiler mi cerraha mı götürsem? 4-bana lütfen yardım edin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2019 Saat 20:06 |
|
1- 4 yasidan sonra, "Dil terapisi' faydali olabilir. 2- Cocugunuzda; West sendromu veya, Sara hastaligi YOK... 3- Dil alti bagi diye bir sey YOKTUR... Chordae diye bir sey vardir, onda da, dil alti bagi asiri kalindir. Dil kokten degil, UC kisimdan buyur!! BUTUN bebekler, rahat meme emebilmek icin, agiz icinde, kuvvetli 'vakum' olusturmalari gerekir. Bunun icinde, tabiat "Dil alti bagini" daha uc kisimda olusturur ve zamanla, cocugun dili buyudukce uc kisimdan buyur ve bu bag geride kalir. Eger bu bag, eriskinlerden oldugu gibi geride olsa idi, dil yukari kayar ve agiz icinde vakum olusturulamazdi, SAKIN cahil Turk cocuk doktorlarina kanmayin.. Bu "Dil alti bagi" onlar icin en buyuk sahtekarlik sebebidir. Bu ASSAGILIK sahtekarlar, dil alti bagi icinden bir atar damar gectigini bile bilmezler. EGER, biraz daha dipten keserlerse, bu damar kesilir ve sonucu hic de iyi olmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eyl 2019 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|