Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İki kez Ateşli Havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİki kez Ateşli Havale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ArenCan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ArenCan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 14:47
Merhaba Kadir Bey , neyseki siz varsınız kazıklanmıyoruz artık :) Azomaxsı kullanmadım doğal yollarla geçirmeye çalıştım Ada çayı ballı su vs. Ama iki gün önce tekrar yemek yemeye başlarken esnemeye ve öğürmeye başladı . Doktor Augmentin BID 400 verdi onu rahatlatacağını söyledi . Sizin fikrinizi almadan başlamadım . Birkaç sorum olacak

1- bu ilacı kullanmalımıyım sizce ? Ben kendi korkularım yüzünden çocuğuma iaç vermek istemiyorum hiç ilaç kullanmayan biri olarak ama bir taraftandan ateşlenip 3. kez havale geçirmesini istemiyorum . Bana kızacaksınız şimdi mailler makaleler hepsini okudum fakat hasar bende kaldı. Bu faranjıtın hafiflemesini sağlayacak ilaç dışında bir şey yokmu :(

2- Birde oğlum bağırmaktan çok hoşlanıyor oyun oynarken koşarken şimdide kardeşini uyandırmak taciz etmek için daha çok bağırıyor bu yüzden boğazı kızarıyor ve faranjıt teşhisi koyuyor olabilirlermi ?

3- Kendimlede ilgili bir şey sormak istiyorum başımın sol üst kısmında uyuşma var uyuşma günde birkaç kez oluyor birde gidip gelen bir ağrı , yattığımda başım dönüyor . Yorgunluktan olabilirmi ?

Teşekkürler , Saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 19:05
1- Sakin ha!!!
    Antibiyotik baslamak icin:
    -Once: Ates olacak...
    -Sonra; Agizda koku ve dilde pas olacak, (yapilirsa), kan sayiminda : WBC yuksek olacak, ondan sonra, BELKI antibiyotik gerekebilir.
2- Turk doktorlari icin, bogazin kizarik olmasi sart degildirki!!! Onlar her hastaya; "Bogazi kizarik" derler ve Antibiyotigi dayarlar..
3- Yorgunluktan da olabilir, Stres'den de olabilir. Gecmezse, bir Dahiliye'ciye gorunun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2014 Saat 19:06
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.