|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
ArenCan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 14:47 |
|
Merhaba Kadir Bey , neyseki siz varsınız kazıklanmıyoruz artık :) Azomaxsı kullanmadım doğal yollarla geçirmeye çalıştım Ada çayı ballı su vs. Ama iki gün önce tekrar yemek yemeye başlarken esnemeye ve öğürmeye başladı . Doktor Augmentin BID 400 verdi onu rahatlatacağını söyledi . Sizin fikrinizi almadan başlamadım . Birkaç sorum olacak
1- bu ilacı kullanmalımıyım sizce ? Ben kendi korkularım yüzünden çocuğuma iaç vermek istemiyorum hiç ilaç kullanmayan biri olarak ama bir taraftandan ateşlenip 3. kez havale geçirmesini istemiyorum . Bana kızacaksınız şimdi mailler makaleler hepsini okudum fakat hasar bende kaldı. Bu faranjıtın hafiflemesini sağlayacak ilaç dışında bir şey yokmu :( 2- Birde oğlum bağırmaktan çok hoşlanıyor oyun oynarken koşarken şimdide kardeşini uyandırmak taciz etmek için daha çok bağırıyor bu yüzden boğazı kızarıyor ve faranjıt teşhisi koyuyor olabilirlermi ? 3- Kendimlede ilgili bir şey sormak istiyorum başımın sol üst kısmında uyuşma var uyuşma günde birkaç kez oluyor birde gidip gelen bir ağrı , yattığımda başım dönüyor . Yorgunluktan olabilirmi ? Teşekkürler , Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 19:05 |
|
1- Sakin ha!!!
Antibiyotik baslamak icin: -Once: Ates olacak... -Sonra; Agizda koku ve dilde pas olacak, (yapilirsa), kan sayiminda : WBC yuksek olacak, ondan sonra, BELKI antibiyotik gerekebilir. 2- Turk doktorlari icin, bogazin kizarik olmasi sart degildirki!!! Onlar her hastaya; "Bogazi kizarik" derler ve Antibiyotigi dayarlar.. 3- Yorgunluktan da olabilir, Stres'den de olabilir. Gecmezse, bir Dahiliye'ciye gorunun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2014 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|