|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Şimdi ne yapmalıyım?(ateş)Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 10:37 |
|
Hocam geçtiğimiz perşembe akşamı kızımda 37 derece ateş oldu sabaha kadar. cuma günü ateş devam etti. Cumartesi sabahı 1 kere kustu. Pazar günü ateşte olmadı kusmada olmadı. Ama pazartesi akşamı öksürük başladı ve şimdi hafif burnu akıyor. bu arada kızım 30 aylık birde üstüne 2 tane üst azı dişleri çıkarıyor. Sabah bal limon karışımı verdim cold mix'e devam ediyorum. hepsi üst üste geldi size danışmam gerekti ne yapmalıyım bu tabloda saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 10:56 |
|
Grip geciriyor, SAKIN; ilac/antibiyotik kullanmayin.
Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Alt Forum yazilarina bakin. Disler bir rahatsizlik vermezler. |
|
![]() |
|
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 11:02 |
|
hocam inanın sizi yorduğum için özür diliyorum evet dediklerinizi harfi harfine ezberledim. Bizim grip belirtilerimiz bugün ciddi anlamda pik yaptı. Ama ben cuma günü 2 ölçek iburamin cold vermiştim. ve siz bana grip ve öksürük hali varsa göğüse indirir demiştiniz. Hemen ilacı ketim 3 gündür vermiyorum bu verdiğim 2 ölçek şurup başıma iş aşmaz değilmi? Şimdi zaten belirtiler başladı daha başındayız ben sizin yöntemlerinizle bu işin üstesinden geleceğim inşallah saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 13:51 |
|
Yok, oyle 2-3 olcek vermekle bir sey olmaz.. 2-3 gun kullansa idiniz, o zaman kokusu cikardi...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|