|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cigdemkalkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cigdemkalkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: papüler ürtikerGönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 14:09 |
|
Kadir Bey Merhaba,
Kızım 8 aylık yüzünde, kafasında ve kolunda sinek ısırığı benzeri kabarıklıklar var ve yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Cildiye uzmanına gittiğimizde papüler ürtiker dedi ve tavegl şurup önerdi ancak bu şurupta 1 yaşından küçük çocuklarda kullanmayın ibaresi var. Alerji uzmanı alerji için testler yaptı yumurta akı, süt ve süt ürünleri ve buğday a baktı sonuçlar negatif olmasına rağmen zaditen damla kullanmamızı önerdi ve süt ürünleri hem benim hem de kızımın yememesini istedi. Kan tahlilinde IGE değeri 155 IU /ml olarak çıktı bunun da alerjik bir bünyenin göstergesi olduğu söylendi. Kızımın fotosunu yolluyorum. Yardımınızı rica ediyorum. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 18:38 |
|
Tam bir sarlatan'a dusmussunuz... 1- SAKIN Tavegy vermeyin. 2- Bu yasta; Allerji olmaz, allerjiler boyle dokuntu YAPMAZLAR.. 3- Bu yasta hicbir Allerji Testi yapilmaz, Zaten, hepsi negatif cikmis , zira bu maddelere karsi allerji gelisebilmesi icin, ZAMAN (seneler)gerekir. 4- IgE: 170IU/mL ustu yuksektir.. Sizde DUSUK... Tam sahtekar. Bu dokuntuler, bilhassa bu aylarda, sicak tutulan bebeklerde olur. Hicbir sey yapmaniza gerek yoktur, serin tutun
, her gun banyo yaptirin, kendiliginden gecerler. Ayrica, kafa sekli anormal deforme olmus. D vitamini almayan veya az alan cocuklarda, sirt ustu yat ma sonucu olusur.. Hemen devamli yuzu koyun yatirmaya baslayin, ve 1 defalik, 1 ampul Dvit3 icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2016 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
cigdemkalkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cigdemkalkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:36 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir Bey. Sanırım fotoğrafın açısından dolayı kafatası şekli biraz değişik çıkmış döküntüleri gösterebilmek için çekmiştim. Dvit3 her gün 4 damla veriyorum. Önden bir resmini daha yolluyorum ampül olarak vermeli miyiz dvit3?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 03:34 |
|
Yandan baktiginizda, basin arkasinda; duzlesme, yassilasma varsa, Dvit3 Ampulu icirin. ve devamli yuzukoyun yatirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2016 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|