| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
heloche
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
|
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2013 Saat 19:25 |
|
hocam gerek yok mu banyo yaptırmaya .geçmiş maillerinizi okudum orda banyo yaptırın sonra sıkı sıkı sarın sarmalayın terlesin demişsiniz.hocam şimdi ben çok endişeleniyorum gün saatler geçtikçe oğlum dahada kötüleşiyor.herkes doktora götür diyor.korkmaya başladım.kusura bakmayın. sizin vaktinizi çalmak istemiyorum.ama size çok güvendiğim için sizi rahatsız ediyorum. ateşi kaç olursa ilaç vermeliyim. bu konuda ne yapmam gerektiğini soylersenizi sevinirim
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119671
|
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2013 Saat 20:36 |
|
Kasten terletin (cocugu bunaltin) demiyorum, banyo sonrasi terini atsin demek istiyorum... Ilac icin; atesin "kac olmasi" onemli degil, cocugun ne hissettigi onemlidir. Kac derece olursa olsun, cocuk rahatsiz oluyorsa, o zaman ilac verin.
Illaki doktora gidecekseniz, once bir "Kan sayimi" yaptirin. WBC (Lokosit) yuksek cikarsa, o zaman antibiyotik verilir.
|
 |
heloche
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 03:04 |
|
hocam boğazı sanki kapalı gibi. çok kötü hırıltısı var .hırıltısından nefes almakta zorlanıyor. 2 saat öce calpol verdik. ne yapabiliriz hocam
|
 |
heloche
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 15:23 |
|
hocam dün gece kötüleşti nefes alırken zorlanıyordu sesi çıkmıyordu ondan önce calpol vermiştik acaba ondanmı oldu diye düşündüm. sabah acile gittik sesi çıkmıyordu . krup olduğunu söyledi ventol ve soguk buhar uyguladılar.sonra çocuk doktoruna gittik ciğerlerinde bişey yok boğazında larenjit var dedi. antibiyotik yazdı. zimaks ve sadafed surup. ben kullanmak istemediğimi tahlil istediğimi söyledim gerek yok dedi ısrar ettim ve aldık. wbc 9.4 rbc 4.87 rdwr 13.4 mcv 74.5 hgb 12.0 hct 36.3 plt 311 mpv 9.3 pdv 16.0 pct 0.32 mch 24.7 CRB 11 AST:47
|
 |
heloche
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 15:27 |
hocam ne yapmamı öneriyorsunuz. domuz gribiydi..şimdide krup  ne yapmalıyım. ilaç ne kullanmalıyım. tekrar teşk.ler.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 19:40 |
|
1-Ventolin verilmez..Allah askina bu doktorlar, "Kargadan baska kus" bilmiyorlarmiki(!) Her oksurene Ventolin veriyorlar...Burada hadise akcigerler de degil, "Ses tellerindedir"..
Yapacaginiz tedavi; HEMEN; yarim ampul Decort ampulunu kalcadan; i.m. yaptirin.
2- Bu doktorun aptal oldugu zaten Ventolin vermesinden belli idi, birde; WBC'si; 9.4 olan bir hastaya antibiyotik vermesi ayricada CAHIL oldugunu gosterir..
Boyle doktorlar son derecede tehlikeli doktorlardir, bunlardan uzak durun..
Decort ampul yapildiktan sonra, hadise; basit bir Grip halini alir,sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
|
 |
heloche
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 20:32 |
|
eve gelir gelmez sizin eski maillerinizi okudum..yarım saat önce yaptırdım...yanlız baldırdan yapıldı bi sorun olurmu.. hocam decort yaptık.teşekürler allah sizi başımızdan eksik etmesin iyiki varsınız
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2013 Saat 23:28 |
|
Kalcadan igne yapmayi beceremedikleri icin, Siyatik sinirine denk getirme beceriksizliginden dolayi, simdi bacaktan yapiyorlar. Once kendilerine bacaktan bir igne yapilsa, ne kadar fazla acidigi anlarlar ama, yapilacak bir sey yok..
|
 |