|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Balbebek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Göz acilGönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 21:11 |
|
Merhaba hocam.
Kizim 29 aylik, 18 kg ve 97 cm Bugun farkettim ki sol gözünün ust kisminda 2 kirpigin gozkapaginin icine kivrildigini gördüm, islak mendille cikartanadim. Yapismis olabilir mi? İlçede yasiyoruz ve burada göz dr yok. Acımadığı soylesede söz konusu evlat olunca insan kendini çok caresiz hissediyor 😓 Birde aynı gözünün beyaz kısmında gri lekeler var, biriydi toplu iğne ucu kadar digeri de mercimek kadar. 1 yaşında göz dr önemli birşey olmadığını zamanla geçeceğini söyledi ama hala geçmedi... Kötü birşey yoktur inşallah. Ne dersiniz ne yapmalıyız dr bey????
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 21:39 |
|
O 2 kirpik, Goz kapagindan cikiyor ise; ona "Entropiyon" denir, zamanla Kornea'da tahris yapabildiginden, bir; Goz doktorun'da, koklerinin yakilarak alinmalari icap eder.
Yok, Goz kapaklarina yapisik degil, dokulmus kirpikler ise, bir sey gerekmez, Serum Fiz bolca damlatin, kendiliginden diasari cikarlar. O Gri lekeler cocuklarin cogunda vardir, goz icersindeki "karanlik oda" nin disa vurmasidir. bazi kimselerde, goz cidari ince oldugundan, bu karanlik disardan gorulur. Bu konu cok konusuldu ve anlatildi, lutfen baska sual sormadan once; okuyun. |
|
![]() |
|
Balbebek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 22:02 |
|
Teşekkürler doktor bey, gri lekeler ile ilgili konuyu bulamadığım için sordum hocam yoksa yazdiklarinizi özenle okuyorum.. Moderator arkadaşlardan rica ediyorum link atabilir misiniz?
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|