Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronsiolitmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronsiolitmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 17:06
Gerçekten özür dileyerek soruyorum solunumu gerçekten çok sıkıntılı oldu hocam ateşte yok 2gundur ama hem sesli hemde dakikada 60 bazen ustu nefes aliyo lütfen yardım edin ne yapıyım hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119711
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 18:59
Gormeden bir sey diyemem. Bir gosterin.,
Rahat beslenebiliyorsa, ciddi bir seyi yoktur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2020 Saat 19:00
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 19:03
Beslenmede emiyo bi sıkıntı yok hocam istahimiz iyi sadece balgamli öksürük hırıltılı ve hızlı soluma ve huzursuzluk var
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2020 Saat 19:22
Ciddi bir durum olsa, beslenemez..
takip edin.
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2020 Saat 17:17
Hocam bugün acile gaziye görürdüm ciğerleri temiz solunum 48 dendi oğlumun genel durumu yine hırıltılı hızlı nefes alıp verimi var uyurken rahat hocam sadece hareketli olunca hiriltida artıyo nefeside doktor ventolin verdiğimizi zannediyo gerçi eşim yarim saat arayla 3 kez ilk gün aldırmıştı ventoline devam et dedi ben bugün ihlamur verdim 3 çay kaşığı birde sizden ogrendigim yarim çay bardağına az bal biraz limon gerisi su olacak şekilde 3 çay kaşığı da ondan verdim hocam ilk gün neden sanki nefes alamicak gibi oldu kendiside çok rahatsız oldu nefes alamayınca ciğerde sıkıntı olsa kanlarda sıkıntı olmazmiydi hocam 4 tüp kan aldılar hiçbirşey yok dendi wbc de düşüktü ayrıca göğsüne vicks sürdüm hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2020 Saat 18:58
Bosuna goturdunuz.. Ne degisti ki!!
Diyorum size, Turkiye'de oksuruk nedeni ile doktorlara gitmeyin!!
Hastaneye yatirilanlarin tamami, doktorlar tarafindan, verdikleri ilaclarla daha kotu duruma getirilmis cocuklardir.
"Sahtekarligin 3 Safhasini" okumadiniz mi?
Ogrenin artik, bu pust doktorlari..
Sanki oksuruk surubu imis gibi; her oksurene, Ventolin veriyorlar.. SAKIN bu pustlarin boyle tuzaklarina dusmeyin. Her turlu Akciger enfeksiyonunda, Griplerde bile, Ventolin bronslari genislettigi icin, hastalik GOGUSE INIYOR..
Ilk 3-5 gunluk iyilik hline aldanmayin.
Ayrica da, SAKIN hiriltilardan korkmayin, bu PUSTLARIN gazina gelmeyin.
Her Grip; iyilesirken, akinti koyulastigi icin, hiriltilar olabilir. Sicak su buhari uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Şub 2020 Saat 18:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.