|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dobi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan tahliliGönderim Zamanı: 2 Saat 35 Dakika önce Saat 15:59 |
|
Kadir bey oğlum 6 yaş biraz rahatsızdı hastaneye götürdüm kan tahlili yapıldı kan tahlilinde EOS% 0.0 ile 4.1 iken bizim sonuç 6.30 cıkmış ..EOS# 0.03 ile 0.53 iken bizim sonuç 0.58 çıkmış HCT 31.0 İLE 37.8 arasında bizimki 39.4 çıkmış bir sorun teşkil eder mi hocam şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 1 saat 23 Dakika önce Saat 17:11 |
|
![]() |
|
Dobi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 59 Dakika önce Saat 16:35 |
|
Kadir bey daha önceki kan tahlillerinde bu EOS değeri hiç yüksek çıkmamış alerjimin parazit mi bilemedim çünkü vücudunda küçük kaşınan kabartılar var bir yerinde çıkıyor iki üç gun sonra kayboluyor başka bir yerinde tekrar çıkmaya başlıyor genelde yüz ve boyun çevresinde oluyor bunlar ikinci olarak da bundan 4 ay önce andazol şurup vermiştim tekrarlamış olabilir mi gece uyurken salyası ve diş sıkması var ama bu kadar kısa sürede tekrarlayabilmesi mümkün müdür değerlendirirseniz bu sorumu çok sevinirim tekrardan çok teşekkür ediyorum
Düzenleyen Dobi - 1 saat 58 Dakika önce Saat 16:36 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|