|
Gulerken ıdrar kacırma |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2023 Saat 18:12 |
|
Kegel; denenebilir, olmazsa, ameliyat edilir.
|
|
![]() |
|
Meryemesma
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 20:57 |
|
Kadir bey merhaba, konu başlıgını ben actıgım ıcın tekrar ayrı bir başlık altında soru sormak istemedim. Hocam kızım ıcın daha once gulerken ıdrar kacırıyo diye sormustum. Kegel onermıstınz. 1 hafta kadar denemiştik. Bır ara hıc yapmıyordu. Hocam bu yıl birinci sınıfa basladı. Gecen hafta okulda bir gun ıcınde gulerken ıkı kere altına kacırmıs. Bugunde aynı durum tekrar yasanmıs. Ogretmenı kıyafetlerini degıstırmeye yardım etmıs. Bu durum bızı cok uzdu. Kızım da uzuldu tabıı. Ne yapabiliriz bu bir hastalık mıdır? Fizyolojik bir sey mıdır? psikolojik mıdır? anlamıs degılız. Son zamanlarda gece de altına sık sık kacırmaya basladı onceden de vardı ama ara ara yapardı. Hocam kızım da bu aralar degısık korkular basladı. Evde benim yanımdan hıc ayrılmıyor "anne yalnız kalmaktan korkuyorum" deyıp sureklı evde pesimden geliyor. Benim tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. Esim eve geldikten sonra beni rahat bırakıyor. Dısarı cıktıgımızda da elimızı hıc bırakmıyor. Hocam bu korkular onun cıs kacırmasına sebep olabilir mi? Lutfen yardımcı olun bir yol gosterın. Gulerken cıs kacırması okulda onun psıkılojısını etkıleyıp okula gitmemesınden korkuyoruz. Lutfen yardım edin
Düzenleyen Meryemesma - 01 Kas 2023 Saat 21:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 21:50 |
|
Kegel manevrasini devamli yapacak!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|