Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip aşısı influenza
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip aşısı influenza

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip aşısı influenza
    Gönderim Zamanı: 13 Saat 30 Dakika önce Saat 23:30
Merhaba Kadir Bey  aşıyı vurulduğu halde influenza olanlar var grip aşısı influenza dan korumuyor mu yoksa hafif geçirmesini mi sağlıyor?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121148
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 1 Dakika önce Saat 09:59
Aşı KORUYOR! 
1- Her Grip, "İnfluenza Gribi" değildir.
2- Bu seneki Grip aşısı, geçen senelerdeki gibi 4 değil 3 virüs ihtiva ediyor. 2 İnfluenza A, 1 İnfluenza B.
Bunların haricindekileri geçirebilirsiniz.
3- Türkiye'de yapılan tahlillerin, son 10 seneden beri güvenirliği kalmadı! Her türlü dalavera dönüyor. 
O yüzden, siz sonuca, yani hastaya bakın. 
Aşınızı olun. Buna rağmen Grip olduğunuzda da sadece benim anlattıklarımı uygulayın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 26 Dakika önce Saat 11:34
3 yıldır grip aşılarımızı oluyoruz. Oğlumda cuma günü başlayıp  geçmeyen yüksek ateş baş kas ağrısı yüzünden acile gittik . İğne vurdular ve bize influenza dendi ve influvir verdi. Kan test hiç birşey yapılmadı. Aşımızı vurulduğumuzu söyledik yine de olur dendi. İlk defa böyle inatçı ateş olunca bn bir gün  kullandım Ve  akşam 11 de ateş düşürücü vermiştim . Bir daha ateş çıkmadıbn  ateş düşürücünün etkisi ya da  influver işe yaradı diye düşündüm. Ama grip aşısı olduğu için aklıma da yatmadı. Size sormak istedim. influenza gibi kuru öksürük yok.  İlk gün bulantı oldu. Arada balgamlı öksürük var çok az. Boğazda balgam ve burun dolu  akıyor. . Coldmix buhar bütün dediklerinizi ilk günden yapıyorum.  Bugün kullanımımın ikinci günüydü influvir kesmelimiyim. Şimdiden teşekkür ederim

Düzenleyen Nusya Ela - 49 Dakika önce Saat 12:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121148
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Dakika önce Saat 12:38
     " bize influenza dendi ve influvir verdi. Kan test hiç birşey yapılmadı"
Niye yapsın! Türk doktoru, her bi b.ku bilirler!Baktımı, virüsün cinsini bile söyler.
Ama dikkat edin, hiç Grip demezler!
Bunları çok da ciddiye almayın, gülün geçin.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Dakika önce Saat 12:48
Çok sağolun Kadir Bey Enfluvir ' i yarıda kessem  sorun olur mu? Yüzü  solgun beyaz duruyor.  İlaç zarar vermiş olabilir mi?

Düzenleyen Nusya Ela - 2 Dakika önce Saat 12:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.