|
8.aylik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 477 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 8.aylikGönderim Zamanı: 1 saat 35 Dakika önce Saat 13:55 |
|
**Hocam,** Oğlum sekiz aylık. Yaklaşık bir hafta önce **burun akıntısı, hapşırık ve balgamlı öksürük** aynı anda başladı. O dönemde annemlerin evindeydim; ortam rutubetli olduğu için acaba buna mı bağlı diye düşündüm. Ancak bu durum yaklaşık **bir hafta boyunca devam etti**. Her gün banyo yaptırmaya çalıştım, en azından **sıcak buhar alsın** diye. Ayrıca **serum fizyolojik** kullandım. Bu arada **eşim ve ben de benzer belirtiler yaşadık**, bu yüzden viral olabileceğini düşündüm. Hiçbirimizde ateş olmadı.bubarada emmemsi çok normal bıraksam hem mememde uyucak Yaklaşık **sekizinci günün gecesinde** oğlum daha **tıkalı ve balgamlı** gibiydi. Serum fizyolojik mi etkiledi bilmiyorum ama sanki burnundan sabaha kadar bir hırıltı tı geldi. Sabah fark ettim ki **nefes alıp verirken göğsü belirgin şekilde inip kalkıyordu**. Nefes sayısını ölçtüm, dakikada **45–50 civarındaydı**. Bugün ise **hafif ateşi var gibi**, net değil ama **halsizlik** hissi var. Burnu ve boğazı doluymuş gibi, **burundan gelen bir hırıltı** da hissediyorum. Dikkat etmem gereken bir durum var mı? **Ciğerlerini dinletmem gerekir mi hocam?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|