|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Duygucn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KaşıntıGönderim Zamanı: 2 Saat 30 Dakika önce Saat 00:19 |
|
Hocam merhaba
Yatalak alzheimer hastamız var. Hastamızda kaşıntı vardı, eve gelen hekimler ya da biz götürdüğümüzde cilt kuruluğuna bağlı demişlerdi. Sonra onunla ilgilenen ailemizin kadın üyelerinde kaşıntı başladı. Annem, teyzem, kuzenim, ben vs. Cildiye uzmanı ; annemde kan tahlili yaptı, bir sıkıntı olmadığını söyledi. İlaç ve krem reçete etti. Psikolojik olabilir dedi. Ama kaşıntı geçmedi. Teyzeme uyuz gibi görünmüyor ama yine de uyuz tedavisi uygulayalım diyip losyon verdi ama onun da geçmedi. Ben aile hekimine gittiğimde alerji ilacı reçete etti ama o da işe yaramadı. Bize hastamızdan bulaşan kaşıntı yapabilecek bir hastalık ne olabilir? Uyuz teşhisi için gece kaşıntı artması var mı diye soruyor buradaki hekimler. Gece uykuda bariz bir artış yok. Gün içinde de oluyor gece de ama uykudan uyandıracak bir kaşıntı yok. Vücutta döküntüm de yok benim. Birkaç haftadır kaşıntı olmasına rağmen eşime de bulaşmadı. Kollarda, koltuk altında ,karında ve üst bacakta yoğun kaşıntı ve kaşıntıya bağlı cilt morarmaları var. Sadece hasta bakımı yapanlarda var. Eşlere bulaşma yok. Ne olabilir? Ne tavsiye edersiniz.
Düzenleyen Duygucn - 2 Saat 9 Dakika önce Saat 00:40 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|