Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Duygucn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Duygucn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 1 saat 43 Dakika önce Saat 00:19
Hocam merhaba
Yatalak alzheimer hastamız var. Hastamızda kaşıntı vardı, eve gelen hekimler ya da biz götürdüğümüzde cilt kuruluğuna bağlı demişlerdi. Sonra onunla ilgilenen ailemizin kadın üyelerinde kaşıntı başladı. Annem, teyzem, kuzenim, ben vs. Cildiye uzmanı ; annemde kan tahlili yaptı, bir sıkıntı olmadığını söyledi. İlaç ve krem reçete etti. Psikolojik olabilir dedi. Ama kaşıntı geçmedi. Teyzeme uyuz gibi görünmüyor ama yine de uyuz tedavisi uygulayalım diyip losyon verdi ama onun da geçmedi. Ben aile hekimine gittiğimde alerji ilacı reçete etti ama o da işe yaramadı. Bize hastamızdan bulaşan kaşıntı yapabilecek bir hastalık ne olabilir? Uyuz teşhisi için gece kaşıntı artması var mı diye soruyor buradaki hekimler. Gece uykuda bariz bir artış yok. Gün içinde de oluyor gece de ama uykudan uyandıracak bir kaşıntı yok. Vücutta döküntüm de yok benim. Birkaç haftadır kaşıntı olmasına rağmen eşime de bulaşmadı. Kollarda, koltuk altında ,karında ve üst bacakta yoğun kaşıntı ve kaşıntıya bağlı cilt morarmaları var. Sadece hasta bakımı yapanlarda var. Eşlere bulaşma yok. Ne olabilir? Ne tavsiye edersiniz. 

Düzenleyen Duygucn - 1 saat 22 Dakika önce Saat 00:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.