|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 8 Saat 49 Dakika önce Saat 17:29 |
|
Merhaba hocam 37 yaşında bayanım. Diş eti cekilmem için doktora gittim. dis koklerimde çene kemigi erimesi varmış. Dişlerimde diş taşı çok var . Diş Doktoru benden D vitamini kalsiyum TSH gibi kan testlerini istedi. Dahiliyeye gittim verdim.
D vitamini:25,2 Kalsiyum: 9,6 mg/dl TSH : 1,616 U/L Serbest T4 : 1,03ng/DL Trigliserid:50mg/DL Dahiliye doktoru degerlerin normal , d vitaminin de o kadar düşük değil dedi.bir de kalsitonin bakalım dedi. Hastane bu testi çalışıyorsa kan ver dedi. Hastane de çalışmiyormus dışarıya başka bir yere -20 derece koduyla yolluyormus. Benim her değerim normal iken yaptirmak istemiyorum bu testi.. Bana hafta da iki gün 1 adet d vitamini kapsul yazdi . D vit 3 10.000 ıu 30 yumuşak kabsul. Bu değerlerle yaptırmama gerek var mı bu testi sizce Düzenleyen kaytug - 8 Saat 42 Dakika önce Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 55 Dakika önce Saat 18:23 |
|
30 tanesi; 1 ampul Dvit3 eder.
İstenen seviye: 50-100 arasıdır. Bu açiği bu miktarda D vitamini ile kapatmanız zor! İlacı bitirdikten sonra ölçüm yaptırıp bana sonucu yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 52 Dakika önce Saat 18:26 |
|
![]() |
|
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 28 Dakika önce Saat 18:50 |
|
Anladım hocam. Bu açıği kapsül ve günlük güneşlenme ile kapatmaya çalışsam faydası olur mu? Önümüz yaz zaten. 15 hafta kullanicam (3 buçuk ay ).
Düzenleyen kaytug - 7 Saat 24 Dakika önce Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 24 Dakika önce Saat 20:54 |
|
Deneyin. tedavi bitince, D vitamini baktırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
|
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 38 Dakika önce Saat 21:40 |
|
Tamam hocam . Bu değerde d vit yetersizliği diş kökü çene kemiğinde erime yapar mı.Bugun başladım d vitaminine 5 Mayıs ta diş randevum var o zamana kadar diş kökü çene kemiğinde bir toparlanma olur mu .D vitamininin faydası aylar sonra mi belli eder kendini.
Düzenleyen kaytug - 3 Saat 6 Dakika önce Saat 23:12 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|