Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonu öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip sonu öksürük

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efes2630 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonu öksürük
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 14:30

Kadir bey merhaba, 2 hafta önce oğlumda yüksek ateş (1 hafta sürdü), ilk gece 1 kere kusma, sonra 4 gün karın ağrısı ve mide bulantısı hissi, 7 gün başını yataktan kaldıramama şeklinde halsizlik, bitkinlik, ağızda pas ile devam eden grip vardı. 7 gün sonra ateş düştü, bu arada iştahsızlıktan 1,5 kilo zayıfladı, burun akıntısı ve tıkanıklık ve öksürük devam ediyor artı çok pis bir ağız kokusu oluştu.  Öksürmekten artık karnını tutuyor yavrucuk, dün kasığını göstererek anne sanki yırtıldı dedi. Ben de aynı gribi geçirdim. Öksürmekten başım zonkluyor. Her öksürdüğünde başımın özellikle üst kısmı ve şakaklarımın üstünde bir ağrı ve baş dönmesi oluşmaya başladı, ayrıca gözüm kararıyor öksürdükten sonra.  Sonuna geldik ama mahvetti hocam bizi. Özellikle oğlumun kasık ağrısı ve baş ağrım korkutmaya başladı. Değerlendirme yaparsanız içimiz rahatlayacak biraz. Teşekkürler.Sağlıklı günler dilerim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118856
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 22:44
Grip geciriyorsunuz.. Bu sene agir geciyor... Ozel bir tedavisi yok.. Ilac kullanmayin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.