|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 12:47 |
Hocam merhaba,
Kızım 2 yaşında, 1 senedir kreşe gidiyor. Geçen sene çok hasta oldu,çok antibiyotik kullandık. Sizi tanıdıktan sonra hiç ilaç kullanmadım. Bu sene de başladı aynı hastalıklar. Günlerdir gece uykusunu rahat uyuyamıyor burun tıkanıklığından. Serum fiz., limonlu bal,nasal mix, gece yatarken viksli sıcak su koyuyorum odasına ama hiç bir faydası olmuyor. Uykusuzluktan iyice bitkin düşecek diye korkuyorum. Evde daha önce bir doktor tarafından verilen ama hiç kullanmadığımız reinfant burun spreyi vardı. Gece yatarken 1 er fıs yaptım burnuna fakat malesef etkisi olmadı. Ayaktayken bir sorun yok ancak uykuya daldığı an başlıyor traktör gibi sesler çıkarmaya. 3-4 gün önce 38 derece ateşi oldu,2 gün süren ama müdahale etmedim,kendiliğinden geçti. Gece rahat uyuması için illiadin başlayabilir miyim? reinfant spreyi 3 gece kullandım, dün kullanmadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiiki baslayabilirsiniz.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burun spreyleri en fazla 5 gün kullanılıyor diye tereddüt ettim. Hemen reinfant ın arkasına illiadin kullanmak sakıncalı olur mu diye. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gun dahi ara verseniz, 3 gun kullanma hakkiniz olur.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba,
1 hafta sonra tekrar ateş oldu gece. 1 haftadır durumunda bir değişiklik yoktu. Yine tıkalı genzi, gece hırıltılı ama uyuyabiliyor en azından. iki gündür iştahsızdı,süt ile geçiştdirdi günlerini.Dün akşam sıcak buharlı bir banyo yaptı ve uyudu ancak gece 4 e doğru uyandığında ateşi vardı. çiş kaçırdığı için üstünü değiştirdim ve belden aşağısını sıcağa yakın su ile yıkadım,yine kalın giydirip,uyuttum. Uyuduktan sonra ateşi düştü. 1 hafta sonra tekrar çıkan ateş kafamı karıştırdı. Virüs vardı zaten vücutta, yemek yemediği için tekrar direnci mi düştü yoksa bir bakterinin mi habercisi?:( Bu arada kreşe devam ediyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ikinci bir virus almis olabilir.
2- Bakteriel bir hastalik kapmis olsa idi; ATES yaninda; agizda pis koku ve Dil ustunde pas tabakasi olurdu. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba,
3 haftadır aynı seyirde gidiyor kızımın hastalığı. Ateş yok ancak gece hırıltılı ve ağzından nefes alıyor.Bazen öksürüyor. Serum fizyolojik ve cold mix kullanılıyoruz sadece. Tıkanıklığın bu kadar uzun sürmesi normal mi ya da başka bir şeye sebep olur mu? geçen hafta içinde uykusundan kusarak uyandı,öğlen yediklerini peş peşe 3 kerede çıkardı. Bu 3 haftadır da iştahı yok. Eşim çok huzursuz ilaç kullanmıyoruz diye:)) tabi ben de yemek yemiyor diye;tıkanıklığı geçsin hemen spraktin başlayacağım,o vaziyetteyim:o
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hirilti oldugunda; sicak buhar tatbik edin..
geceleri basucuna; 2 damla ColdMix damlatin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|