Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
lagrima
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:50 |
pinar35 Yazdı:
epidural normal doğum yaptım.
kesi yok.
bebeğim kendi kafasıyla açıklık sağladı...
kesilip dikileceğime NORMAL i tercih ederim.. |
sende kesi yokdün doktora bunuda sordum ama epizyo yapmak zorundamısınız evet dedi. epizyosuz doğum uzun sürer olacak dedi.
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
Puanlar: 624
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:54 |
teşekkür ederim dün akşam itibari ile normal doğuma karar verdim sayılır gibi. yapcak birşey yok! doktor normal diyor başka birşey demiyor hayırlısı olsun artık. güzel normal doğum hikayeleri dinlemek iyi geliyor, ben hep güzel sezeryan hikayeleri dinledim. normal hikayesi yok denecek kadar az cevremde ve herkez sezeryan yap diyor. sizler ve doktorum normal.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:50 |
dr yonunden çok $anslisin :) ikisinide normal dogurdum ben, ustelik oglum4 kg idi e$im dalga geçiyo iki oksurdun dogurdun diye :) gerçektende oyle oldu, diki$ bile atilmadi
sezeryan ya$amadim ama cerrahi operasyon sonuçta, gazi var $usu busu var , iki yil sonra o diki$den kan gelen var ,hiç sezeryan amaleitati gordunMU ? kaç kat kesiyolar adami biliyormusun ? bide dikiyolar tabi o kadar :)
normal dogum da dogurunca i$ bitiyo sayilir, bi kaç gun diki$ ler acir ama az oda ben epidural yaptirdim ikisndede çok memnuum belim agrimiyo zaten serzynda olsan onu yapiyolar belden :) genel olmayacaksa
ben saana bi dr adi vercem, sitesini gezersin, emaille ula$irsan yardimci olur sana sezeryan sonrasi normal dogum diyo( AVrupada farketmiyo istersne 5 sezryanin olsun normal deniyon o ba$ka :) )
neyse dr la goru$ bi o sana iyi gelcekdir :)
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:55 |
Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla 
Düzenleyen fatoş - 15 Şub 2012 Saat 10:57
|
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 11:18 |
fatoş Yazdı:
Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla  |
çok doğru yazmışsın canım evet benide hiç sezeryan etkilemedi benimde ağrı eşiğim çok yüksek. Ama bel ağrım halen var.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 11:20 |
pinar35 Yazdı:
Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak
şehnaz abla bende hiç bel ağrısı olmadı. anestezi uzmanına göre değişiyor sanırım. |
Nedenini bilmiyorum canım ama benim etrafımda sezaryan olanların tek şikayeti bel ağrısı. seninde şansın bu sanırım.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 12:10 |
Şehnaz Yazdı:
pinar35 Yazdı:
Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak
şehnaz abla bende hiç bel ağrısı olmadı. anestezi uzmanına göre değişiyor sanırım. |
Nedenini bilmiyorum canım ama benim etrafımda sezaryan olanların tek şikayeti bel ağrısı. seninde şansın bu sanırım. |
normalim epizyosu daha hafif belki ondandır
benim ağrımın olmaması
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 13:09 |
http://dogaldogum.com/biz-kimiz/95-op-dr-hakan-coker.html
bu adam a$ip kendi kendine dogur diyo ama sezryan demesinden iyidir :))
|
|
 |