Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hadi beni ikna edin!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhadi beni ikna edin!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:50
Orjinalini yazan: pinar35 pinar35 Yazdı:

epidural normal doğum yaptım.

kesi yok.
bebeğim kendi kafasıyla açıklık sağladı...
kesilip dikileceğime NORMAL i tercih ederim..
sende kesi yokdün doktora bunuda sordum ama epizyo yapmak zorundamısınız evet dedi. epizyosuz doğum uzun sürer olacak dedi.Confused
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:54
teşekkür ederim dün akşam itibari ile normal doğuma karar verdim sayılır gibi. yapcak birşey yok! doktor normal diyor başka birşey demiyor hayırlısı olsun artık. 
güzel normal doğum hikayeleri dinlemek iyi geliyor, ben hep güzel sezeryan hikayeleri dinledim. normal hikayesi yok denecek kadar az cevremde ve herkez sezeryan yap diyor. sizler ve doktorum normal.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:50
dr yonunden çok $anslisin :)
ikisinide normal dogurdum ben, ustelik oglum4 kg idi
e$im dalga geçiyo iki oksurdun dogurdun diye :)
gerçektende oyle oldu, diki$ bile atilmadi

sezeryan ya$amadim ama cerrahi operasyon sonuçta, gazi var $usu busu var , iki yil sonra o diki$den kan gelen var ,hiç sezeryan amaleitati gordunMU ? kaç kat kesiyolar adami biliyormusun ?  bide dikiyolar tabi o kadar :)

normal dogum da dogurunca i$ bitiyo sayilir, bi kaç gun diki$ ler acir ama az oda
ben epidural yaptirdim ikisndede çok memnuum belim agrimiyo
zaten serzynda olsan onu yapiyolar belden :) genel olmayacaksa

ben saana bi dr adi vercem, sitesini gezersin, emaille ula$irsan yardimci olur sana
sezeryan sonrasi normal dogum  diyo( AVrupada  farketmiyo istersne 5 sezryanin olsun normal deniyon o ba$ka :)  )

neyse
dr la goru$ bi o sana iyi gelcekdir :)
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 10:55
Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum Thumbs Up 
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla Smile

Düzenleyen fatoş - 15 Şub 2012 Saat 10:57
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 11:18
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum Thumbs Up 
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla Smile

ClapClapClap
Thumbs Up

çok doğru yazmışsın canım evet benide hiç sezeryan etkilemedi benimde ağrı eşiğim çok yüksek. Ama bel ağrım halen var.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 11:20

Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak
şehnaz abla bende hiç bel ağrısı olmadı. anestezi uzmanına göre değişiyor sanırım.

Nedenini bilmiyorum canım ama benim etrafımda sezaryan olanların tek şikayeti bel ağrısı. seninde şansın bu sanırım. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 12:10
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak
şehnaz abla bende hiç bel ağrısı olmadı. anestezi uzmanına göre değişiyor sanırım.

Nedenini bilmiyorum canım ama benim etrafımda sezaryan olanların tek şikayeti bel ağrısı. seninde şansın bu sanırım. 
normalim epizyosu daha hafif belki ondandır
 benim ağrımın olmaması
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 13:09

http://dogaldogum.com/biz-kimiz/95-op-dr-hakan-coker.html

bu adam a$ip kendi kendine dogur diyo ama sezryan demesinden iyidir :))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.