Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hadi beni ikna edin!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhadi beni ikna edin!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 14:45
  merhaba 

kesinlikse sezaryen tavsiye etmem dokuz ay boyunca normal doğumu hayal ettim ama maalesef bebeğimin kalp atışları düştüğü üiçin acil sezaryen oldum spinal istedim normal olmayacak diye ağlaya ağlaya girdim doğuma ağlayarak çıktım suni sancı verldi sezaryen öncesi ağrılarım100 e vurduğu halde gıkım çıkmadı ağrı eşiğin yüksek dediler benim her ay çektiğim regli sancısından farkı yoktu ama nasip olmadı normal doğum ağrı eşiğin yüksek dedikleri halde sezaryenden sonra uyuşma etkisi gidince çıldırdım ağrından iğneler vs etki etmedi ama birşey var ki bunun ağrı eşiğiyle alakası yok bence senin  doğum şekline hazır olmanla alakalı ben normale öyle odaklanmıştım ki başkasının çığlık attığı ağrılar bana normal geldi ama sezaryene o kadar karşıydım ki ağrım o yüzden çok oldu çünkü doğumdan sonra yüzüm gülmedi moralim sıfırdı,ablamın ilk doğumu normaldi ve zordu ikinciyi sezaryen istedi o da spinal oldu güle oynaya girdi güle oynaya çıktı ne ağrısı oldu ne bir şey, ben yataktan ilk kalkarken dünya başıma yıkılıyor sandım affet Allah'ım diye diye kalktım bir hafta tek başıma doğrulamadım vs. yani için sakın kararmasın sakın korkma bu acıların hepsi çıkıyor aklından ve ikinciyi düşünüyorsun bile:) ve dediğim gibi normal doğum sancısı bence kolaydı ikinciyi inşaallah normal doğum istiyorum sende önce kafanda bitir emin ol normal doğum bebeğinin ve senin sağlığın için daha iyi tabi normal yapabilecek şartlar mevcutsa.
İnşaallah kolay huzurlu sağlıklı bir doğum yaparsın.
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 17:54
Hanımlar bende spinal oldum bel ağrım olmadı benimde
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 18:50

arayıp ne dicem?adam demicekmineden aradın? anlamadım Confused nie arıcamı
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

dr yonunden çok $anslisin :)
ikisinide normal dogurdum ben, ustelik oglum4 kg idi
e$im dalga geçiyo iki oksurdun dogurdun diye :)
gerçektende oyle oldu, diki$ bile atilmadi

sezeryan ya$amadim ama cerrahi operasyon sonuçta, gazi var $usu busu var , iki yil sonra o diki$den kan gelen var ,hiç sezeryan amaleitati gordunMU ? kaç kat kesiyolar adami biliyormusun ?  bide dikiyolar tabi o kadar :)

normal dogum da dogurunca i$ bitiyo sayilir, bi kaç gun diki$ ler acir ama az oda
ben epidural yaptirdim ikisndede çok memnuum belim agrimiyo
zaten serzynda olsan onu yapiyolar belden :) genel olmayacaksa

ben saana bi dr adi vercem, sitesini gezersin, emaille ula$irsan yardimci olur sana
sezeryan sonrasi normal dogum  diyo( AVrupada  farketmiyo istersne 5 sezryanin olsun normal deniyon o ba$ka :)  )

neyse
dr la goru$ bi o sana iyi gelcekdir :)
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 18:54
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum Thumbs Up 
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla Smile
kendim ne istiyorum haklısın bilmiyrum ki ben ne istediğimi. ikisinede yakınım içten içe ama normalden korkuyorum sezeryandan yana tek korkum bebeğimi kendim kucagıma tek başıma alamıcak olmam ve wc 1 2 gün yardımla gidecek olmam onun dısında kesilmekten falan korkmuyorum. ama nedendir bilinmez normalden tırsıyorum :)
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 18:56
Orjinalini yazan: eflalim eflalim Yazdı:

merhaba 

kesinlikse sezaryen tavsiye etmem dokuz ay boyunca normal doğumu hayal ettim ama maalesef bebeğimin kalp atışları düştüğü üiçin acil sezaryen oldum spinal istedim normal olmayacak diye ağlaya ağlaya girdim doğuma ağlayarak çıktım suni sancı verldi sezaryen öncesi ağrılarım100 e vurduğu halde gıkım çıkmadı ağrı eşiğin yüksek dediler benim her ay çektiğim regli sancısından farkı yoktu ama nasip olmadı normal doğum ağrı eşiğin yüksek dedikleri halde sezaryenden sonra uyuşma etkisi gidince çıldırdım ağrından iğneler vs etki etmedi ama birşey var ki bunun ağrı eşiğiyle alakası yok bence senin  doğum şekline hazır olmanla alakalı ben normale öyle odaklanmıştım ki başkasının çığlık attığı ağrılar bana normal geldi ama sezaryene o kadar karşıydım ki ağrım o yüzden çok oldu çünkü doğumdan sonra yüzüm gülmedi moralim sıfırdı,ablamın ilk doğumu normaldi ve zordu ikinciyi sezaryen istedi o da spinal oldu güle oynaya girdi güle oynaya çıktı ne ağrısı oldu ne bir şey, ben yataktan ilk kalkarken dünya başıma yıkılıyor sandım affet Allah'ım diye diye kalktım bir hafta tek başıma doğrulamadım vs. yani için sakın kararmasın sakın korkma bu acıların hepsi çıkıyor aklından ve ikinciyi düşünüyorsun bile:) ve dediğim gibi normal doğum sancısı bence kolaydı ikinciyi inşaallah normal doğum istiyorum sende önce kafanda bitir emin ol normal doğum bebeğinin ve senin sağlığın için daha iyi tabi normal yapabilecek şartlar mevcutsa.
İnşaallah kolay huzurlu sağlıklı bir doğum yaparsın.

ne güzel yazmışsın benim genelde dinlediğim güzel sezeryan hikayeleri :) normal doğum hikayeleri kötüydü.sende tam tersi :) şuan şartlar normal.Rabbim bilir artık illa sezeryan demiyorum hayırlısı.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 20:39
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

Canım ilk doğumum da malesef normal doğum bana da kısmet olmadı, bana doktorum doğumu çok gözünüzde büyütmeyin, eskiden kadınlar tarlalarda bile doğuruyormuş, çok fazla da doğum hikayeleri dinlemeyin, herkes farklı bir hikayesi vardır diyordu, normal doğumu destekleyen bir doktor, hatta sezeryan sonrası normal doğum da yapıyor, kısmetse ben de ikinciyi normal doğum istiyorum, haftaya netleşmeye başlayacaktır.
Benim ağrı eşiğim yüksektir, sezeryan beni pek etkilemedi, daha doğrusu ağrılara pek aldırmadım ama kız kardeşim ameliyattan çıkınca ağladı, bir arkadaşım da aynı şekilde, kimi ağrılara çok dayanamıyor, kimi de benim gibi çok etkilenmiyor ama en güzeli her zaman normal doğum Thumbs Up 
Bence kimsenin seni ikna etmesini bekleme, senin ne istediğin çok önemli, ilk önce kendinin ne istediğini iyice anla ve kendini buna hazırla Smile
kendim ne istiyorum haklısın bilmiyrum ki ben ne istediğimi. ikisinede yakınım içten içe ama normalden korkuyorum sezeryandan yana tek korkum bebeğimi kendim kucagıma tek başıma alamıcak olmam ve wc 1 2 gün yardımla gidecek olmam onun dısında kesilmekten falan korkmuyorum. ama nedendir bilinmez normalden tırsıyorum :)
Tuvalete giderken başkasının yardımı gerekmiyor merak etme güzelim ama bence doğum konusunda çok fazla da doğum hikayeleri dinleme Smile
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 22:00
email fln vardir kiz telefon etmedende halledersin
beni ikna edin de :)
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 23:13

Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

Tuvalete giderken başkasının yardımı gerekmiyor merak etme güzelim ama bence doğum konusunda çok fazla da doğum hikayeleri dinleme Smile

cnm oluruna bıraktım artık normalde kabulum sezeryanda yeterki mercimeğim gelsin sağ sağlim. sezeryandan korkmuyordum zaten artık normalde korku vermiyor. hakkımızda hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun. maral arkadaşın verdiği sitede de bakıyorum normal doğum hikayelerine baya ısındım bu fikrede.hayırlısı olsun..

Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.