Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hadi beni ikna edin!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhadi beni ikna edin!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 17:45
o kadar şey yazmıştım ama hepsi silindi... deli oldum.... şimdi hepsini baştan yazamıcam malesef....

ben normal doğum yaptım ve hep normal doğum istedim... iyiki normal olmuş...çabucak toparlandım... herşeyin doğalı iyidir... bebeklerimiz için bile.... tabii herşey yolundaysa....

ben oğlum 1 haftalıkken AVM de geziyordum..:))) en güzel tarafı da bu herhalde..... işimi gücümü hep kendim yaptım... 1 haftadan sonra kimse kalmadı yanımda... baktılar ki moralim iyi.. içleri rahat şekilde döndüler evlerine....

şimdi 2.yi istiyoruz. nasip olursa.... ve kesinlike yine normal düşünürüm bu durumda....

üstelik ben bekarken ablamın doğumuna girdim....normaldi.... uçuk falan çıktı dudaklarımda ertesi gün.... ama hiçbirşey normalden yana olmamaı engelleyemedi.... başına neler geleceğini iyi bilirsen buna göre hazırlarsın kendini...

Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 18:40
Orjinalini yazan: sedesa sedesa Yazdı:

o kadar şey yazmıştım ama hepsi silindi... deli oldum.... şimdi hepsini baştan yazamıcam malesef....

ben normal doğum yaptım ve hep normal doğum istedim... iyiki normal olmuş...çabucak toparlandım... herşeyin doğalı iyidir... bebeklerimiz için bile.... tabii herşey yolundaysa....

ben oğlum 1 haftalıkken AVM de geziyordum..:))) en güzel tarafı da bu herhalde..... işimi gücümü hep kendim yaptım... 1 haftadan sonra kimse kalmadı yanımda... baktılar ki moralim iyi.. içleri rahat şekilde döndüler evlerine....

şimdi 2.yi istiyoruz. nasip olursa.... ve kesinlike yine normal düşünürüm bu durumda....

üstelik ben bekarken ablamın doğumuna girdim....normaldi.... uçuk falan çıktı dudaklarımda ertesi gün.... ama hiçbirşey normalden yana olmamaı engelleyemedi.... başına neler geleceğini iyi bilirsen buna göre hazırlarsın kendini...

başıma neler gleceğini az çok tahmin ediyorum anlatılanlardan.. netten oturup izleyim diyorum ona cesaretim iç yok .. izlesem mi? sizizlediniz mi? normalide sezeryanıda? ben ikisinide izlemedim anlatılanlar sadece.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 21:13
bu noktada gerek yok bence.... başını görmeden sonunu göreceksin... öyle olmuyor ki....kafanı karıştırmaya gerek yok....  şimdilik sıkıntı yok zaten :)))) ne kadar kaldı doğuma???

Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 21:59
merhaba Ebrarcım seni ikna etmek çok anlamsız bence..neden mi?ben Alp'i normal doğurmak için 42 hafta bekledim, normal olmadı, sancım yoktu, açılmam 0 cm di...sonuçta genel anestezi ile sezaryan olmamı doktorum uygun buldu ve oldum...Allah Sedat Bey' den binlerce kez razı olsun, eğer normal doğum diye ısrar etseydim altımı parçalayacaklar sunni sancı verecekler ve sonra saatlerce acı çekip acil sezaryana alacaklarmış...çünkü benim gibi olan ama yanlış karar alınan acıklı doğumlardan biliyorum...ben 2 gün hastanede kaldım ve hastaneden koşarak çıktım, başımda kimse yoktu... evde içmem için ağrı kesici verdi hiç gerek duymadım...velakin, sezaryandan korkuyordum, ama hiç korktuğum gibi olmadı....son ana kadar ne olacağı hiç belli olmuyor...benim normal doğum yapmam hiç bir engel yoktu.. içini ferah tut, bebeğin ve senin için hangisi hayırlı ise o olsun, hiç bir durum için tutucu ve ısrarcı olma, oluruna bırak, doktorun inşallah iyi biri olur, seni ve bebeğini üzmez...sen hiçbir duruma ikna olma, hepsine açık ol, hayal kırıklığı riskini azaltmış olursunWink
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 22:15
Orjinalini yazan: sedesa sedesa Yazdı:

bu noktada gerek yok bence.... başını görmeden sonunu göreceksin... öyle olmuyor ki....kafanı karıştırmaya gerek yok....  şimdilik sıkıntı yok zaten :)))) ne kadar kaldı doğuma???

33+5 oldum 6 hafta falan kaldı işte. 
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 22:17
Orjinalini yazan: kumru kumru Yazdı:

merhaba Ebrarcım seni ikna etmek çok anlamsız bence..neden mi?ben Alp'i normal doğurmak için 42 hafta bekledim, normal olmadı, sancım yoktu, açılmam 0 cm di...sonuçta genel anestezi ile sezaryan olmamı doktorum uygun buldu ve oldum...Allah Sedat Bey' den binlerce kez razı olsun, eğer normal doğum diye ısrar etseydim altımı parçalayacaklar sunni sancı verecekler ve sonra saatlerce acı çekip acil sezaryana alacaklarmış...çünkü benim gibi olan ama yanlış karar alınan acıklı doğumlardan biliyorum...ben 2 gün hastanede kaldım ve hastaneden koşarak çıktım, başımda kimse yoktu... evde içmem için ağrı kesici verdi hiç gerek duymadım...velakin, sezaryandan korkuyordum, ama hiç korktuğum gibi olmadı....son ana kadar ne olacağı hiç belli olmuyor...benim normal doğum yapmam hiç bir engel yoktu.. içini ferah tut, bebeğin ve senin için hangisi hayırlı ise o olsun, hiç bir durum için tutucu ve ısrarcı olma, oluruna bırak, doktorun inşallah iyi biri olur, seni ve bebeğini üzmez...sen hiçbir duruma ikna olma, hepsine açık ol, hayal kırıklığı riskini azaltmış olursunWink

aynen şuan her ikisinede açıgım. fark etmez hakkımda hangisi hayırlısı ise öyle olsun. devlet hastanesine gidiyorum o gün inşallah iyi bir doktor denk gelir. ama nasip..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 01:04
az önce eşimle de konuştum, spinalin de riski yokmuş, öyle anlatılır hep, çok kolay işlemler... zaten iğne anında gerekli bilgiler veriliyor, onlara uydum mu tamam...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 09:59
Bence de çok fazla doğum hikayesi okuma izlemen hoş olmaz yani ben asla cesaret edip izlemedim, doğumda sana gerekecek bilgileri edin yeter ben normal doğum hikayeleri okuya okuya beynimi yıkadım sonuç hüsran olunca yıkıldım kesinlikle iksine de açık olmak lazımmış büyük konuşmamak ben büyük konuştum eşimde o yüzden oldu diyorum hep:) sezaryen olmak isteyenlere kızıyordum birde:)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.