Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kukolka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: Hamileyken Toplu Taşımada Yaşadıklarım..
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 17:49

28.09.2010

Sabah saat 8:30 civarı ve Metrobüsün Uzunçayır durağı. Yine kalabalık, yine insanlar işlerine yetişmeye çalışıyor. Bugün baya kalablık dönemine denk geldim. Kalabalıktan kapıya ulaşmak için en az 3-4 metrobüs geçti. Artık binebilir mesafeye yaklaştım. İnsanlar o kadar agresifleşti ki son geçen 4-5 dakika içinde, artık sarı çizgiyi geçerek beklemeye başladılar ve nihayet boş bir metrobüs durdu. Kalabalık kadın, hamile v.s demeden kapıya saldırdı. Herkes oturmak istiyordu J. Tabi ben de 6,5 aylık hamile, önce ayakta da gidebilirim diye düşündüm. Ama baktım baya insanlar itişiyor. İlk kapı yanında oturmuş olan, genç adama hitaben

-          Yer verir misiniz? Ben hamileyim dedim.

Adamın yüzündeki mimikler tam bir hayal kırıklığını gösteriyordu. Ama yer vermeme gibi bir şansı da yoktu tabi. Yüzündeki büyük hayal kırıklığını gizleyemeden, - “Tabi buyrun” demeden kalktı ve yerine ben oturdum. Adamın onca 20-30 dakikalık oturarak seyahat etme J  mücadelesi boşa gitmişti! Tabii bu kadar üzücü bir şey olamazdı sabah sabah.... 

Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 18:03
Toplumda böyle olaylara alışmak gerektiğini düşünmeye başladım. Confused
Kızıma 8 aylık hamileyken dolmuşa bindik eşimle.. Dolmuş, zaten balık istifi vaziyetindeydi, en son binenlerden biriydik biz de... Hamileyim dememe gerek yok, zaten karnım koca bir tepe gibi... Ben biner binmez oturanların, ya yere ya pencere tarafına bakmaya çalıştıklarını farkettim ve sinir oldum.Angry Güya beni görmemiş olacaklar, yada gözgöze gelmeyeceğiz ki kalk demeye fırsatım kalmasın.
 En arka köşede oturan bir bayan, bana seslendi: Lütfen buraya gelin, diyerek kalkmaya çalışıyor. Ben de :Teşekkür ederim rahatsız olmayın, şu dolmuşta en son kalkacak kişi sizsiniz, bakın kaç tane genç, başını çeviriyor kalkmamak için dedim. Dolmuş zaten kaç metrekare bir yer, sesimi herkes duydu tabi. ona rağmen kimse oralı olmadı Censored Censored CensoredCensored ve ben ayakta yolculuk yaparak evime ulaştım. Confused

Kalk deseniz bile bön bön suratınıza bakan kişiler var toplumda malesef...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 19:41
ah evet buna benzer onlarca hikaye anlatabilirim yaşadığım ...

bi keresinde bana da 5 aylık hamileyken yer vermemişlerdi...hıh dedim demek ki hamile olduğum anlaşılmıyor diye düşünüp sevinmiştim

ankara metrosunda sarı koltuklar vardır..önceliği yaşlı,gazi ve hamile bayanlarındır...sıkıyosa vermesinler yer...tabeleleyi söker gözlerine sokarım
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 21:57
bacım sizler hamilelikten bahsediyorsunuz ben geçen tuğşatı hastahaneye götürdüm orda röntgen sırası bekliyoruz kadının biri oturmuş yanın da gelini var sapasağlam kadının koltuk deynekleri var gelin bir ara yerinden kalktı ben de hemen yanlarındayım gelin yerinden kalkar kalmaz yaşlı kadın koltuk deyneklerini gelinin yerine koydu kimse oturmasın diye Angrybir adam geldi ayaklarını tutuyor yürüyecek mecali yok teyze dedi yaşlı kadına koltuk deyneklerini çekte bir oturayım ayakta duramıyorum dedi kadın ne derse beğenirisniz gelinimin yeri orası gelin hasta olsa bişey değil de adamın hali perişan ben dedim amca gel buraya otur diye kadına da teyze burası hastahane herkes hasta böyle yer tutmak olmaz burda dedim ama boşa yinede yer vermedi kimseye gelin geldi tekrar oturdu işte bu kadar sorumsuzlar da var malesef AngryAngryAngry

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 21:57
bende yaşadım bu durumu.
8 aylık hamileyken.otobüs tıklım tıklım doluydu ve biz eşimle otobüsün en ön tarafında
ayakta bekliyorduk.tam da otobüsün yaşlı ve hamilelere ayrılmış kısmında genç bir adam
sinirime dokundu eşim yer verir misin hamile bayan var demişti ve oda paşa paşa kaltıı.
saygısız gözünün önündeyimm vee hamileler ve yaşlılar için ayrılan kısma oturmuş vee umurunda
bile olmuyor ayaktaki karnı burnunda bayan.
eğer kalkmasa şoföre şikayet edecektik çünkü orası bize ayrılmış bir yerdi zatenTongue
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 22:03
Orjinalini yazan: cansu cansu Yazdı:

bende yaşadım bu durumu.
8 aylık hamileyken.otobüs tıklım tıklım doluydu ve biz eşimle otobüsün en ön tarafında
ayakta bekliyorduk.tam da otobüsün yaşlı ve hamilelere ayrılmış kısmında genç bir adam
sinirime dokundu eşim yer verir misin hamile bayan var demişti ve oda paşa paşa kaltıı.
saygısız gözünün önündeyimm vee hamileler ve yaşlılar için ayrılan kısma oturmuş vee umurunda
bile olmuyor ayaktaki karnı burnunda bayan.
eğer kalkmasa şoföre şikayet edecektik çünkü orası bize ayrılmış bir yerdi zatenTongue

sorumsuz çok canım malesef Angry

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2010 Saat 07:29
Dilerım bigün buraya anlatacak güzel anılarım olur kızlarSmile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2010 Saat 08:50
bu böyle gelmiş böyle giderAngry
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.