Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamişken nefes egzersizi yapan var mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamişken nefes egzersizi yapan var mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 16:59
Kevserim internette buna ilişkin videolar var onlardan yararlanabilirsin ben kendi adıma normal doğum yapamamış biri olarak seni takdirle karşılıyorum inşallah kolay bir normal doğum olur senin bir tanem

Sevilcim ne güzel yazmışsın bravo vallahi nasıl özeniyorum normal doğum yapan hanımlara bir bilsen
Yukarı Dön
ahmetefe Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 17:09
Hülyacım, ben şanslı hamilelerdendim.Hem doktor bakımından, hem de doğum boyunca her şey iyi gitti. bir sorun yaşamadık, doktorumun söylediğine göre  ağrı eşiğim yüksekmiş ve  bu sebeple çok uzun süre  ağrı çekmedim Allah'a bin şükür. Allah tüm hamileleri, nasıl derler, bir avazda kurtarsınLOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:14
Orjinalini yazan: ahmetefe ahmetefe Yazdı:

Ben de oğlumu normal doğumla ve hiçbir anestezi , vs almadan doğurdum. Doğumdan önce nefes egzersizi yapmamıştım, ama bilgi sahibiydim nefes nasıl alıp verileceği konusunda. doğum esnasında çok işime yaradı inan ki,  doğru nefes alıp verme ile doğum sancıları azalıyor.
İnşallah güzel  ve sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah...

sevgiler

Ben doğumumu direkt suni sancıyla başlayarak yaptığım için zorlandım. Kendi sancımla doğuma gitseydim daha az acı çekerdim diye düşünüyorum Smile Aslında benim dr.um da iyiydi ama yine de suni sancıyı uygun görmüştü Smile şimdi bu doktoruma,kendi sancımı beklemek istiyorum dedim. inşallah herşey yolunda gider de normal olur bu da... Smile ben ilk doğumda nefes egzersizi diye bişey bilmiyordum LOL ama bağırmanın hiç bir işe yaramadığını canlı canlı yaşayarak öğrendim LOL derin nefesler gerçekten iyi olacak galiba Wink
iyi dileklerin için saol canım Embarrassed

Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:17
Orjinalini yazan: hülya hülya Yazdı:

Kevserim internette buna ilişkin videolar var onlardan yararlanabilirsin ben kendi adıma normal doğum yapamamış biri olarak seni takdirle karşılıyorum inşallah kolay bir normal doğum olur senin bir tanem

Sevilcim ne güzel yazmışsın bravo vallahi nasıl özeniyorum normal doğum yapan hanımlara bir bilsen

çok saol Hülyacım, geçtiğimiz aylarda sezeryan olsun istiyordum, dr.a söyledim, fırçayı yedim Tongue LOL LOL LOL o fırça beni kendime getirdi LOL LOL LOL doğru yolu buldum galiba. İNşallah herşey yolunda olur ve normal bir şekilde doğar prensesim Star
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:46
Canım ben sezeryan oldum,hiç bir sorun yaşamamış çabucak iyileşmiş olmama rağmen
pişmanım desem yalan olmaz.o zaman normal doğum yapabilecek psikolojide değildim
çok korkuyordum ve bazı engel durumlar vardı ama yine de keşke deneme cesaretini
gösterseydim diyorum.keşkeee bende yapabilseydim.ama kısmet iştee olmadı.
İnşallah normal ve kolay bir doğum olur tatlımApprove
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:48
Normal doğum süreci nasıldır,sancılar nasıldırr,bebeğin doğum anını yaşamak nasıl bir duygudur
bebeğini ilk kucağına almak nasıl bir güzelliktir,doğum nasıl bir mucizedirr hep bunlar içimde
kalacakk yaşayamadımCry
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 22:55
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Amiinnnnnn gülom, tüm hamişlere kolay doğum nasip etsin Allahım Nuke
Normal doğumdan çok korkmama rağmen yine de istiyorum LOL epidural normal olmak istedim, doktorum ikinci doğumun daha kolay olacağını ve ona gerek olmadığını söyledi. Confused bir de onun da sonradan bel ağrısı yaptığını biliyor olmak korkuttu açıkcası Confused zor bir süreç, acaba şöyle mi, acaba böyle mi diyip durmak Confused hayırlısı olsun inşallah...
Evet canım ikinci dogumlar daha kolay. Sana benden örnek verecek olursam, 10 saatte Elif Hansa, 2,5 saatte Tevhid Eymen desem sence yeterli olur mu aradaki fark? LOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2010 Saat 00:14
Nesibem sen çok yaşa emi Clown
İşte böyle net bir örnek duymak istiyordum ben de Wink Big smile
Şevval 5,5 saat olduğuna göre, bu daha az olur inşallah Smile
doktor, ikincinin daha kolay olacağını söylemişti ama ben, beni kandırdığını düşünmüştüm LOL beyaz yalan zannettim yani LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.