Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hülya
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 16:59 |
Kevserim internette buna ilişkin videolar var onlardan yararlanabilirsin ben kendi adıma normal doğum yapamamış biri olarak seni takdirle karşılıyorum inşallah kolay bir normal doğum olur senin bir tanem
Sevilcim ne güzel yazmışsın bravo vallahi nasıl özeniyorum normal doğum yapan hanımlara bir bilsen
|
 |
ahmetefe
Katılımcı Üye
Puanlar: 246
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 17:09 |
Hülyacım, ben şanslı hamilelerdendim.Hem doktor bakımından, hem de doğum boyunca her şey iyi gitti. bir sorun yaşamadık, doktorumun söylediğine göre ağrı eşiğim yüksekmiş ve bu sebeple çok uzun süre ağrı çekmedim Allah'a bin şükür. Allah tüm hamileleri, nasıl derler, bir avazda kurtarsın
|
 |
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 5082
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:14 |
ahmetefe Yazdı:
Ben de oğlumu normal doğumla ve hiçbir anestezi , vs almadan doğurdum. Doğumdan önce nefes egzersizi yapmamıştım, ama bilgi sahibiydim nefes nasıl alıp verileceği konusunda. doğum esnasında çok işime yaradı inan ki, doğru nefes alıp verme ile doğum sancıları azalıyor.
İnşallah güzel ve sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah...
sevgiler |
Ben doğumumu direkt suni sancıyla başlayarak yaptığım için zorlandım. Kendi sancımla doğuma gitseydim daha az acı çekerdim diye düşünüyorum  Aslında benim dr.um da iyiydi ama yine de suni sancıyı uygun görmüştü  şimdi bu doktoruma,kendi sancımı beklemek istiyorum dedim. inşallah herşey yolunda gider de normal olur bu da...  ben ilk doğumda nefes egzersizi diye bişey bilmiyordum  ama bağırmanın hiç bir işe yaramadığını canlı canlı yaşayarak öğrendim  derin nefesler gerçekten iyi olacak galiba  iyi dileklerin için saol canım
|
 |
Kevser
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:17 |
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:46 |
Canım ben sezeryan oldum,hiç bir sorun yaşamamış çabucak iyileşmiş olmama rağmen
pişmanım desem yalan olmaz.o zaman normal doğum yapabilecek psikolojide değildim
çok korkuyordum ve bazı engel durumlar vardı ama yine de keşke deneme cesaretini
gösterseydim diyorum.keşkeee bende yapabilseydim.ama kısmet iştee olmadı.
İnşallah normal ve kolay bir doğum olur tatlım 
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 18:48 |
Normal doğum süreci nasıldır,sancılar nasıldırr,bebeğin doğum anını yaşamak nasıl bir duygudur
bebeğini ilk kucağına almak nasıl bir güzelliktir,doğum nasıl bir mucizedirr hep bunlar içimde
kalacakk yaşayamadım 
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 22:55 |
Kevser-Şevval Yazdı:
Amiinnnnnn gülom, tüm hamişlere kolay doğum nasip etsin Allahım  Normal doğumdan çok korkmama rağmen yine de istiyorum epidural normal olmak istedim, doktorum ikinci doğumun daha kolay olacağını ve ona gerek olmadığını söyledi. bir de onun da sonradan bel ağrısı yaptığını biliyor olmak korkuttu açıkcası zor bir süreç, acaba şöyle mi, acaba böyle mi diyip durmak hayırlısı olsun inşallah...
|
Evet canım ikinci dogumlar daha kolay. Sana benden örnek verecek olursam, 10 saatte Elif Hansa, 2,5 saatte Tevhid Eymen desem sence yeterli olur mu aradaki fark?
|
|
 |
Kevser
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2010 Saat 00:14 |
Nesibem sen çok yaşa emi İşte böyle net bir örnek duymak istiyordum ben de Şevval 5,5 saat olduğuna göre, bu daha az olur inşallah doktor, ikincinin daha kolay olacağını söylemişti ama ben, beni kandırdığını düşünmüştüm  beyaz yalan zannettim yani
|
 |