Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hareketlilik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhareketlilik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elfi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: hareketlilik
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 22:34
merhabalar hoşgeldiniz. kızım 4 yaşında ve 9 aylıkken sıralamaya başladığından beri mutamadiyen hareket halinde. ne duruyor ne susuyor ben de çooook hareketli ve çoooook yaramaz bir çocuktum bana çekmiştir çocuk bu hoplayacak zıplayacak diyorum kendi kendime ama yine de içimde bir şüphe var. her gören kızımın ne kadar hareketli olduğunu söylüyor sorum şu kızımda dikkat eksikliği veya öğrenme güçlüğü yok aksine inanılmaz bir hafızası var ve çok çok kolay öğrenen bir çocuk
Yukarı Dön
elfi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 22:44
kusura bakmayın acemilik sorumu sormadan gönderdim dikkat eksikliği olmadan hiperaktivite olabilir mi olursa td. gerekir mi? bu arada kızım 3.5 yaşından beri toplama çıkarma işlemleri yapabiliyor oyuncaklarını kitaplarını herşeyi sayar kaç eksik var ne kadar daha lazım hemen parmak hesabı dahi yapmadan direk söyler ama hiiç boyama yapmıyor kağıt kalemle hiç işi yok. hiperaktivite ile ilgili olabilir mi?

Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 22:39
Merhabalar,

Öncelikle dikkat eksikliği ve hiperaktivite diyebilmek için sadece evdeki durumun değerlendirmek yetersiz, aynı zamanda okulda-dışarıda da gözlemleniyor mu bakmak gerekir. Dikkat eksikliği olmadan da hiperaktivite olabilir. Sizin çocuğunuz için söylemiyorum ama yanlış bilinen bir konu da zeki olmaları. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite ve aynı zamanda öğrenme güçlüğü sanılanın aksine normal ve normal üstü zekaya sahip çocuklarda olur. Anaokuluna gitmiyorsa başlamasında fayda var çünkü okul normlarından sapan bir davranışı öğretmeni değerlendirir ve sizi zaten bir uzmana yönlendirir. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.