Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hekese merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhekese merhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 21:57
canım benim bizde çok ağladığında doktorum saç kurutma makinesini çalıştır ve karnına tut demişti. denedik hem sıcak hemde ses kızımı rahatlatıyordu. çok bunaldığın zamanlarda sana küçük bi tavsiye.Allah kolaylıklar versin.
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 23:51
Canım emzirme araları aç bence de, eğer sütün çok geliyorsa 3 saatte bir emzir Smile
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 00:06
teşekkürler denemekte fayda varSmile
anne olmak bambaşka çok güzel bişey:D:D:D
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 00:21
bu dönemlerde bebeklerin beyin gelişimi maksimum seviyede olurmuş....ve bu gelişmenin yarattığı karmaşa ile başedemeyebilirlermiş....ağlamasının bir sebebide bu olabilir....

aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşamıştım....daha sonraları bu yukardakini okuyunca ben ona bağlamıştım....

emzirme aralarınıda aç bakalım.....

ayyyyy...kızımı sakinleştirmek için neler yaptığım geçti şimdi aklımdan.....tabiri caizse bir ters takla atmadığım kalmıştı....

ilginçtir....makamlı bir şekilde
ha-ha-ha-ha
hi-hi-hi-hi-hi
ho-ho-ho-ho
ha-ha-hi-hi-ho

saçmalamasında hiç tık çıkarmazdı......LOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 17:08
Bizde o dönemlerde çok çektik.Nedensiz sebepsiz ağlardı.Bizim oğlanıda ''Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında'' şarkısını söyleyerek sustururduk .Ne günlerdi ya.Ama şunu farkediyorum kuzey ağladığında,huzursuz olduğunda herhangi bir şarkıyı söylediğimde susuyor.Banada enteresan geliyor
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 16:45
:D:D:D hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için benim sütüm yeterli emziriyorum doyuyo fakat yatırdıgım zaman yastıgı bazen battaniyesini bazen de kucagımdayken üstümü emiyo napım dayanamayıp yine emziriyorum buna hala bi çözüm bulamadım heralde bu böyle gidecek saç kurutma makinesini denedim işe yaradı susuyo ama bi süre sonra yine aranmaya başlıyo anlamıyorum benim kızımın derdi ne uykuda bile yastıgını yiyo sürekli emmek istiyo ben bıktım emzirmekten o bıkmadı emmekten bi an önce büyüsede bende kurtulsam şu huyundan :(
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 23:26
Orjinalini yazan: zeymus zeymus Yazdı:

:D:D:D hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için benim sütüm yeterli emziriyorum doyuyo fakat yatırdıgım zaman yastıgı bazen battaniyesini bazen de kucagımdayken üstümü emiyo napım dayanamayıp yine emziriyorum buna hala bi çözüm bulamadım heralde bu böyle gidecek saç kurutma makinesini denedim işe yaradı susuyo ama bi süre sonra yine aranmaya başlıyo anlamıyorum benim kızımın derdi ne uykuda bile yastıgını yiyo sürekli emmek istiyo ben bıktım emzirmekten o bıkmadı emmekten bi an önce büyüsede bende kurtulsam şu huyundan :(

henüz iki aylık....kendini güvende hissettiği yer anne kucağı.....
henüz gözleri tam göremiyor..dünyayı algılayabilmiş değil....tek bildiği anne kucağı ve kokusu....
bir an önce büyüse deme...tadını çıkar her anın...okadar keyifli ki...bıkma emzirmekten....emzik kullanabilirsin..emme iç güdüsünü tatmin edersin...rahatlatırsın onu....

bırak işi gücü...sende yat yanına....bir ay sonra herşey yoluna girmeye başlayacak
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeymus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 16:39
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim çok saol valla anne kuvagı gibi yok gerçekten ama bırak yanına yatmayı oturmama bile müsade etmiyo illa ayakta gezicez onu istiyo uslu dursa şikayetim olmaz emzikte denedim küçük uçlu bişey damaksız minnacık 0-3 ay içinmiş ama onu bile almıyo bazen mama yapıyorum onu bile istemiyo anlayacagın açlıktan diil meme tiryakisi olmuş benim kızım sürekli emmek istiyo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.