Merhaba,
Öncelikle eleştiriniz için teşekkürler. Hülya, Anne Olunca Anladım programıyla farklı TV kanallarında yaklaşık 300 tane canlı yayın yaptı. Ve şu ana kadar gelen binlerce mesajın içinde sizin yaptığınız eleştiride bulunan bir kaç kişi daha olmuştu. Bu da çok ama çok az bir sayı... (Yıllardır medyada çalışıyorum. Yapılan işlerdeki beğeni ve eleştiri oranlarını biliyorum) Yani bu bile başlıbaşına Hülya'nın yaptığı işin doğru olduğunu gösterir. Çünkü seyirci acımasızdır, dünyanın en iyi şeyini de sunsanız beğenisini size göstermez ama eleştirecek bir şey yakaladı mı imkanı yok, affetmez...
Ayrıca Hülya konuklarının sorularına ve konuşmalarına müdahale etmese, 15 dakika boyunca bilmemne kromozomunun bilmem neyi nasıl dölleme şeysini konuşabilir uzmanlar.

Daha önce aynı eleştiride bulunan bir izleyiciye facebook'ta aşağıdaki cevabı vermişim:
"Sizin bahsettiğiniz şekilde yapılan ve yapılmış olan bir sürü program var zaten ve bu programlardaki sunucular röportaj değil, anket yapıyor. Ellerine editörler tarafından verilmiş soruları sırayla sorup bitiriyorlar programı... Hülya ise soruları özelden çıkarıp geneli ilgilendirir bir hale getirmek için önce yorumluyor ki herkesi ilgilendirir bir hale gelsin...
Ayrıca AOA'nın TV programında hemen herşeyi Hülya hazırlıyor. Konukları o buluyor, sorulacak soruları o hazırlıyor, programın akışını belirliyor ve sizlere en kolay şekilde seyredilebilecek ve yanlış anlaşılmaları engelleyecek şekilde bir program hazırlamaya çalışıyor...
Ve tahmin ettiğinizden çok ama çok daha fazla abuk problemle uğraşıyor...
Olumlu motivasyona daha çok ihtiyacı var... Çünkü inanın anne ve bebek konusunda bir misyoner gibi yaşıyor.
Selamlar, sevgiler..."
Örneğin şu sıralar doğuracak bir ünlü varsa ona hemen bir anne bebek programı yaptırılır. Ve o da eline tutuşturulmuş soruları uzmana sorarak tam da sizin demek istediğiniz programı yapar. Gelen telefonlardaki soruların özel olmasına aldırmaz ve o soruların da özel cevabının alınmasına ses çıkartmaz ama ne kadar faydalı olur?
Ayrıca eğer konuğun bilgileri, röportajın genelinden önemliyse, konukların büyük çoğunluğunun kitapları var ve alınıp okunduğunda bahsettiğiniz sıkıntınız da ortadan kalkar...
Anne Olunca Anladım'ın konuklarına dikkat ettiniz mi hiç? Başka hiçbir yere asla çıkmayan bir çok değerli uzmanın farkında mısınız? Bu uzmanlar işte Hülya'nın konukları parlatması sayesinde ve programın etik değerleri sayesinde geliyorlar programa... Bizim programa çıkmak için üste para vermeye razı bir sürü uzman(!) ise kapıdan içeri giremiyor ama başka yerlerde fink atıyorlar...
Neyse uzun oldu, ama kısaca eleştirinize katılmıyorum... 
Selamlar, sevgiler..
Düzenleyen Siddartha - 12 Ara 2009 Saat 18:06