Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hülya Hanım'a küçük bir eleştiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHülya Hanım'a küçük bir eleştiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 12:53
Selamlar
Ben de bu eleştiriye Haluk Bey in cevabını okuduğumda gerçekten üzüldüm,yazıp yazmamakta kararsız kaldım çünkü Haluk bey in sitedeki yeri tartışılmaz,belki haddim değil ama konuyu açan şahıs gayet kibar bi üsüpla eleştiride bulunmuş,ben ve birçok anne Hülya Hanım sayesinde burdayız,programını artık izleyemesek bile üstlendiği misyonun farkındayız,daha başarılı yayınlar için eleştirilere kulak tıkamamak gerektiğine inanmaktayım,Haluk bey in cevabına üzülmek yanında bu arkadaşın mesajına herkes eksi vermiş,sadece Haluk bey değil bizler de acımasızca eleştirilere cevap vermiş olmuyor muyuz?
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 13:16
Haluk bey ,  bende bu kadar açıklamyı yapmanıza şaşırdım..Shocked  neden şaşırdığımıda bilmiyorum ama beklemiyordum sizden..
Fatma arkadaşım gibi düşündüm bende   bundan sonra  olumsuz eleştri yazacakk arkadaşlar çekinir gibime geliyor.. 
Ayrıca arkadaşa ' -  ''verilmesi    düşüncelerine katılmadıklarını  mı   belirtiyor yoksa neden olumsuz eleştri yaptığına bir tepki. mi?.. Anlayamadım, açıkcası   olumlu gelmedi, bana. bazı şeylere henüz hazır olmadığımızı hissettirdi.Confused
Ben arkadaşın eleştrisine katılmıyorum ama kendisine çook teşekür ediyorum. Eleştrisini buraya dürüstçe yazdığı için.Clap
uslüp bana da normal geldi  Ama bakış açısı   tabiki.. 
Haluk bey ,   düşüncelerimizi  falan  yazarken çok iyi olmayabiliriz. Bazılarımız bende dahil  nette   yazıya aktarma noktasında   usta değiliz. Bu konuda hatalarımız olabilir ama asla karalayıcı ve yıpratıcı bir  politikamız yok.. Bizler    Hülya Hanımın projesini beğeniyoruz ve daha iyi yerlerde   olması gerektiğini düşünüyoruz.  yoksa burada olurmuyuz...Smile

Düzenleyen sengul - 14 Ara 2009 Saat 13:22
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 13:35
Şengülcüğüm,sakın yanlış anlama beni .Haluk Beyi ben savunmak amacıyla  yazmıyorum.sadece fikrimi belirtmek istiyorum bir konuda.Haluk Bey,yapmış oldukları programın nasıl hazırlandığından,ne aşamalara gelerek programı oluşturduklarından bahsetmiş arkadaşımıa ve bizlerede.yani demek istediğim Haluk Bey, eleştiri yapan arkadaşa niye böyle yazdın,sen ne hakla eleştirirsin diye sert tepki vermemiş.
ama bende şuna çok şaşırdım eleştirisini yapan arkadaşımıza neden eksi puan vermiş arkadaşlarımız.tabiki herkes istediği puanı verir.haddime değilEmbarrassed benim demek istediğim ortada kötü birşey yok. sadece arkadaş programı çok beğendiğini ama programda bazı beğenmediği özellikler bulunduğunu belirtmiş.üslup olarak bir anormallik görmedim ben.acaba eleştiriyemi tahammülümüz yok.Umarım yanlış anlaşılmamışımdırConfused

Düzenleyen Z£r£nim - 14 Ara 2009 Saat 13:36
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2802
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 13:45
şimdi de eleştirdiğimi eleştirenleri eleştireceğimBig smile

eğer haluk beyin eleştirime cevabı naif ve rahatlatıcı olmasaydı buraya 2,5 gün sonra yazan arkadaşlarımız olmazlardı ... yani aslında bu eleştirilere devam etmeniz yine Haluk Beyin verdiği bir yön sonucudur ki su an haksızlık ediyorsunuz çünkü son cevabı açıklayıcı, olumlu yönde ve tatmin edici idi...

Düzenleyen fatmabek - 14 Ara 2009 Saat 13:46
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2009 Saat 16:45
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

Şengülcüğüm,sakın yanlış anlama beni .Haluk Beyi ben savunmak amacıyla  yazmıyorum.sadece fikrimi belirtmek istiyorum bir konuda.Haluk Bey,yapmış oldukları programın nasıl hazırlandığından,ne aşamalara gelerek programı oluşturduklarından bahsetmiş arkadaşımıa ve bizlerede.yani demek istediğim Haluk Bey, eleştiri yapan arkadaşa niye böyle yazdın,sen ne hakla eleştirirsin diye sert tepki vermemiş.
bende senin gibi düşünüyorum canım..
sadece eleştriye cevap biraz uzarsa ve uslüpta   ince detaylar aranırsa   diğer olumsuz eleştri yapmak isteyenler kaçar...LOLLOLLOL demek istedim.. o kadar..
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
p_pinar83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2009 Saat 00:46

Açıkçası eleştirime bu kadar uzun bir yanıt beklemiyordum. Teşekkür ederim ilginiz için Haluk Bey. Sadece şu konuda cevap vermek istiyorum: Hülya Hanım'ın konuklarının ne kadar değerli olduklarını ben de yazımda vurgulamıştım zaten. En azından bu konuda hemfikiriz.

Uslübum konusundaki olumlu düşünceleri için de diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Çoğunluk tarafından yanlış anlaşılmadığıma sevindim.
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2009 Saat 10:54
Aslına bakarsanız bende aynı düşüncedeyim. Yani bir soru soruluyor ve Hülya hanım bunu kendi ilkönce uzun uzun cevap veriyor ve uzmana öyle söz hakkı veriyor. Bunu bende dile getirmek istedim. Ama yanlış anlaşılacağım ve yazılanlardan üzüntü duyacağım endişesiyle yazmak istemedim. Yalnız Haluk beyin arkadaşa vermiş olduğu cevap ve bir çok fanatik arkadaşımınLOL yazdığı cevaptan şunu anlıyorum ki... Hülya hanım şimdiye kadar yapmış olduğu programlardan dolayı bir tecrübe kazanmış buna birde artı olarak Annelik eklenmiş. Yani bizim gözümüzlede yanıtlıyor sanırım.
DOĞRUMU ANLAMIŞIMWink

Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 11:47
programın sabah 7de tekrarı yayınlanıyor;hazırlanırken tvyi açıyorum ama tam anlamıyla izlediğim söylenemez.
tartışma bitmiş,cevap da verilmiş fakat benim söylemek istediğim bir şey var.
Hülya Hanım gün geçtikçe gençleşiyor,güzelleşiyor mu bana mı öyle gelliyorLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.