Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hülya Hanım'a küçük bir eleştiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHülya Hanım'a küçük bir eleştiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mahiradasi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 18:05
valla aynen oyle gecen hafta kendısıyle sans eserı saskınbakkalda bır bebek,cocuk  magazasında  karsılastım ınanın cooooooook bakımlı ve gusel.

Yukarı Dön
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 22:10
merhaba....eleştiriye verilen cevaplarla ilgili bende aynı şeyi düşünüyorum....neden derseniz eleştiri kaba olduğunda zaten sert cevap veriliyor eleştiri kibar olduğunda da yine nerdeyse aynı tarzda veriliyor....bence eleştirilere karşı takınılan tutum burdaki insanları küstürebilecek tarzda ve aynı zamanda hülya hanım ın tüm emeklerini boşa çıkarabilecek tarzda diye düşünmekteyim....ben üyeler ne kadar sert eleştiri yaparsa yapsınlar moderatörlerin o sertliğe cevap vermek yerine niye bu kadar sert yazdım keşke abartmasaydım dedirtecek cinsten cevap vermelerini hülya hanımın tarzına daha çok yakıştırıyorum buda benim fikrim umarım çok sert eleştirilmez:)))) eğer buna dikkat edilmezse yakında kimse eleştirmez kimse de yazmaz hatta ben bi ara siteden ayrılmayı düşündüm...çünkü gerçekten kırıcı olunabiliyor....cevap verenlerin biraz empatiye biraz insan ilişkilerini bilmeye ihtiyacı var bence....yoksa bende sert cevap veririm önemli olan karşındakini küstürmeden yumuşak bir dille anlatmak istediklerini anlatmak....
papatya
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 22:45
Orjinalini yazan: demirfiliz demirfiliz Yazdı:

merhaba....eleştiriye verilen cevaplarla ilgili bende aynı şeyi düşünüyorum....neden derseniz eleştiri kaba olduğunda zaten sert cevap veriliyor eleştiri kibar olduğunda da yine nerdeyse aynı tarzda veriliyor....bence eleştirilere karşı takınılan tutum burdaki insanları küstürebilecek tarzda ve aynı zamanda hülya hanım ın tüm emeklerini boşa çıkarabilecek tarzda diye düşünmekteyim....ben üyeler ne kadar sert eleştiri yaparsa yapsınlar moderatörlerin o sertliğe cevap vermek yerine niye bu kadar sert yazdım keşke abartmasaydım dedirtecek cinsten cevap vermelerini hülya hanımın tarzına daha çok yakıştırıyorum buda benim fikrim umarım çok sert eleştirilmez:)))) eğer buna dikkat edilmezse yakında kimse eleştirmez kimse de yazmaz hatta ben bi ara siteden ayrılmayı düşündüm...çünkü gerçekten kırıcı olunabiliyor....cevap verenlerin biraz empatiye biraz insan ilişkilerini bilmeye ihtiyacı var bence....yoksa bende sert cevap veririm önemli olan karşındakini küstürmeden yumuşak bir dille anlatmak istediklerini anlatmak....
Merhaba,
Bir moderatör olarak bu yazınıza cevap verme gereği duydum, bu topiğe çok dikkatli bakarsanız hiç bir moderatör arkadaşım cevap vermemiş ve diğer üslubunu çirkin bulduğum "Şikayetçiyim" topiğinde de cevap verme gereği duymadım, sanırım diğer mod arkadaşlar da cevap vermedi, üyelerimiz olumlu, olumsuz eleştiriyi zaten çok güzel ayırt edebiliyor, bizim müdehale etmemize falan gerek kalmıyor, müdehale etmemiz gerektiği zaman da zaten müdehale ediyoruz, kendi adıma hiç bir zaman sert eleştirdiğimi sanmıyorum, acaba siz hangi mod arkadaşımdan sert bir eleştiri gördünüz açıkcası merak ettim ?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 23:56
kim olduğu önemli değil sadece hülya hanımın kibar tarzına yakışan şeyler olmalı diye düşündüğüm için böyle yazdım yoksa yazmazdım gerçekten yararlı bir program gerçekten yararlı bir site bu tip şeylere de dikkat edilirse sorun yok herşey çok güzel bana göre tekrar teşekkürler hülya hanıma ve site kurucularına.....
papatya
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2009 Saat 09:52

Konu dışı ama kafalardaki soru işaretlerini gidermek adına yazıyorum. "Demirfiliz" nickli arkadaşa ben doktor topiğindeki mesajları nedeniyle kibar bir uyarı mesajı göndermiştim. Benzer mesajları oradan sorumlu moderatör olarak gerektiği şekilde bir çok kişiye de yapıyorum. Ve kaldı ki yaptığım bütün uyarılara ait mesajları olduğu gibi bu mesajı da aynen Haluk Bey'e ve diğer moderatör arkadaşlara da bildirmiş, onaylarını almıştım. Moderatör olarak görevimi yapmıştım. Kısacası o kaba olarak nitelendirdiği kişi ben oluyorum. Bunca senedir forumdaki herkes beni "Demirfiliz" den çok daha iyi tanıyor. Nasıl birisi olduğum bu forumda çok iyi biliniyor. Ona göre değerlendirirsiniz artık meseleyi...

Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2009 Saat 12:54

çenem durmadı...

hülya hanım program yaparken eğer gelen misafirlerin sözünü kesmesze,o program gecenin bi saatinde biter..sizde seyretmekten bıkarsınız...biraz mantıklı düşünün bütün program yapan insalnar gelen insanların sözünü genelde keser...
sizi,hülya hanım niye bu kadar rahatsız ediyor çözemedim....seyretmeyin o zaman...Angry
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 14:26
ben sizden bahsetmedim duygu hn niye üzerinize alındınız merak ettim....ama sizin bana çok acil bişeyse doktora gidin derkenki kibarlığınızı da unutmuş değilim...asıl ben size kibarca annelerin endişeli olabileceğini ve o an zaten başka bir çözüm bulabilsek buraya sormayacağımızı dile getirmiştim sizde bana çok acilse doktora gidin dediniz bende size değerli öneriniz için teşekkür etmiştim çünkü bizim doktora gitmek hiç aklımıza gelmemişti doğrusu:)))))dolayısyla sizden bahsetmedim ama demekki sizde unutmamışsınız bu durumu ki üzerinize alınmışsınız....
tekrar belirteyim burdaki insanlar anne eğer sizde anneyseniz anlayabilirsiniz bizim endişemizi yazdıklarımızı aciliyitemizi evhamlı davranıyorsa olsak bile yine söylüyorum hülya hanımın sitesine onun kibarlığına yakışmayacak şekilde doktora gidin demiştiniz.....siz yazdığınız için bende yazma gereği duydum amacım uzatmak değil sadece gerçekten sizlerin empati kurmanızın bu siteye faydalı olacağını düşündüğümden yazdım....
papatya
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 14:36
Merhaba demirfiliz hn, bu ara siz neden bir empati telaşına düştünüz anlamadım, kaygılanmayın lütfen. kaç gündür burda sizin mesajlarınızı okuyorum, önce Haluk Beye, şimdi de Duyguya...
Yineliyorum, sizin kaygılanmanıza gerek yok herkes, en az sizin kadar EMPATİ KURUYOR, İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ VE KİBAR...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.