Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hülya Hanım'a küçük bir eleştiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHülya Hanım'a küçük bir eleştiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 14:53
filiz hanım merhabaSmile
şunu çok meak ettim,madem kasteddiğiniz moderatör Duygu değilse,o zaman kim bu,bir moderatör olarak bunu öğrenmeye hakkım olduğunu düşünüyorum.
yok eğer Duygu 'yu kasteddiyseniz ki onu kastedmişsiniz belli,onu hiç tanımadan kibarsızlıkla nasıl itham ediyorusunuz hakikaten onuda anlamış değilim...tabiki doktora gitmeyi mutlaka düşünmüşsünüzdür..bu konuda empati yapmanızı,herkesin mesajına izin verilirse Kadir beyin nasıl cevap yetiştireceğinide düşünmenizi istiyorum.
hergün yüzlerce msj gönderilen,binlerce üyesi olan bir sitede 10 tane moderatör var.inanın hiç birimiz sebepsiz gereksiz uyarılarda bulunmuyoruz bu kalabalık güzel aile içerisinde...öyle olsaydı üye sayımız bu kadar fazla olurmuydu?veya yıllarca burda devam edilirmiydi?

ve sizce uyarı yapılmazsa herkes her istediği mesajı göönderirse,işte o zaman ne Hülya hanıma nede bu güzel site ve yöneticilerine yakışır bi durum söz konusu olurmuydu..işte asıl o zaman bizde 'herkes'gibi olmazmıydık...

Daha fazla yazmıştım aslında ama sildim. sanırım anlamışsınızdır beni bu kadarıyla.

Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 15:08
Orjinalini yazan: demirfiliz demirfiliz Yazdı:

ben sizden bahsetmedim duygu hn niye üzerinize alındınız merak ettim....ama sizin bana çok acil bişeyse doktora gidin derkenki kibarlığınızı da unutmuş değilim...asıl ben size kibarca annelerin endişeli olabileceğini ve o an zaten başka bir çözüm bulabilsek buraya sormayacağımızı dile getirmiştim sizde bana çok acilse doktora gidin dediniz bende size değerli öneriniz için teşekkür etmiştim çünkü bizim doktora gitmek hiç aklımıza gelmemişti doğrusu:)))))dolayısyla sizden bahsetmedim ama demekki sizde unutmamışsınız bu durumu ki üzerinize alınmışsınız....
tekrar belirteyim burdaki insanlar anne eğer sizde anneyseniz anlayabilirsiniz bizim endişemizi yazdıklarımızı aciliyitemizi evhamlı davranıyorsa olsak bile yine söylüyorum hülya hanımın sitesine onun kibarlığına yakışmayacak şekilde doktora gidin demiştiniz.....siz yazdığınız için bende yazma gereği duydum amacım uzatmak değil sadece gerçekten sizlerin empati kurmanızın bu siteye faydalı olacağını düşündüğümden yazdım....

Merhaba,

Moderatörlerimiz, doktorlarımızın iyi niyetini suistimal etme noktasına getiren, uzmanları özel doktoru olarak kullanma hakkını kendinde gören üyelerimize her zaman kibarca uyarıda bulunuyorlar. Bunu zaman zaman ben de yapıyorum. Çünkü kimse empati kuramıyor biliyor musunuz? Örneğin Özlem Hanım'a ya da Kadir Bey'e herhangi bir üye tek başına onlarca soru sorma hakkını kendinde görebiliyor. Hiç düşünmüyor bazı üyeler, herkes bu kadar soru sorduğunda doktorlarımız bu sorulara nasıl yetişecekler. Benzer sorulara bakma zahmetine bile katlanmıyorlar...

Hatta bazı üyelerimiz, cevapları geciktiğinde uzmanlara hesap sorma hakkını bile kendilerinde görüyorlar. "İşiniz çok acilse lütfen internetten değil, doktora giderek çare bulun" dendiğinde de kabalık olarak addediyorlar...

Empati evet, sihirli kelime bu galiba...

Hülya'nın kibarlığı sayesinde, onu abuk şeylerle itham edenlere bile cevap yazılıyor bu forumda biliyor musunuz?

Sevgiler, selamlar...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 09:36

Orjinalini yazan: demirfiliz demirfiliz Yazdı:

ben sizden bahsetmedim duygu hn niye üzerinize alındınız merak ettim....ama sizin bana çok acil bişeyse doktora gidin derkenki kibarlığınızı da unutmuş değilim...asıl ben size kibarca annelerin endişeli olabileceğini ve o an zaten başka bir çözüm bulabilsek buraya sormayacağımızı dile getirmiştim sizde bana çok acilse doktora gidin dediniz bende size değerli öneriniz için teşekkür etmiştim çünkü bizim doktora gitmek hiç aklımıza gelmemişti doğrusu:)))))dolayısyla sizden bahsetmedim ama demekki sizde unutmamışsınız bu durumu ki üzerinize alınmışsınız....

tekrar belirteyim burdaki insanlar anne eğer sizde anneyseniz anlayabilirsiniz bizim endişemizi yazdıklarımızı aciliyitemizi evhamlı davranıyorsa olsak bile yine söylüyorum hülya hanımın sitesine onun kibarlığına yakışmayacak şekilde doktora gidin demiştiniz.....siz yazdığınız için bende yazma gereği duydum amacım uzatmak değil sadece gerçekten sizlerin empati kurmanızın bu siteye faydalı olacağını düşündüğümden yazdım....

Mesajlarınızın tamamında bahsettiğiniz "EMPATİ"...

Uzmanlarımıza onlarca soru sorarken de "empati" yeteneğini kullanabilse herkes, inanın hiç sorun kalmayacak....
Ve uslup ne kadar önemli biliyor musunuz? Yukarıdaki mesajınızdan ne anlamlar çıkıyor ne anlamlar...

Sonuç olarak size yazdığım her mesajı GÖREVİM GEREĞİ gönderdim. Benzer mesajları aynı durumdaki herkese gönderdim. Uzmanlarımız gönüllü olarak çalıştığından; onları sıkmamak, bunaltmamak adına soru sorarken dikkatli olmak gerekiyor ve kendimizi onların yerine koyarak EMPATİ yapmak gerekiyor. Bunu yapmayanlara ben size yaptığım gibi mesaj gönderiyorum. Sizin gibi benim meselem acil diyenlere de o zaman doktorunuza danışın diyorum. Hülya hanım'ın sitesinde, onun kibarlığına yakışmayacak ne var bunda anlamadım. Hülya Hanım beni gayet iyi tanıyor ve kibarlığım konusunda endişe duyduğu yok,  merak etmeyin...
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2802
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 13:40

sn.demirfiliz hanım fikrim şudur ki; bütün yazdıklarınızı ve size yazılanları okudum, empati de kurdum, olaya objektif ve tarafsız da yaklaştım fakat sizi haklı çıkaracak bir ibareye rastlamadım...

Düzenleyen fatmabek - 01 Oca 2010 Saat 13:41
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 142
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 03:54
ben kimse tarafından haklı görülmek için yazmadım yazdıklarımı sadece duygu hn kendisi üzerine alınıp yazdığı için cevapladım ama görüyorum ki hala yazdıklarım anlaşılmamış ve durum uzamaya devam ediyor malesef ben devam edemeyeceğim daha önemli işlerim var ama unutmayın ki işaret parmağınızla birini suçlu gösteriyorsak diğer dört parmağımız aslında kendimizi gösterir, bu hepimizin için geçerli tabiki....hoşçakalın....
papatya
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 21:13
Yazdıklarınız çok iyi anlaşıldı sn demirfiliz. Umarım karşılıklı anlamışızdır birbirimizi. Önemsiz gördüğünüz bu mesajlaşmayı bu (hiç alakasız) başlık altında başlatan siz oldunuz maalesef... İşaret parmağıyla gösterilen bir "suçlu" yok benim tarafımdan. Ortada suç görmediğime göre suçlu da görmüyorum. Sanırım burada da sizin bir yanlış anlamanız söz konusu.

Konu dışı olan bu mesajlar bir süre sonra silinecektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.