filiz hanım merhaba
şunu çok meak ettim,madem kasteddiğiniz moderatör Duygu değilse,o zaman kim bu,bir moderatör olarak bunu öğrenmeye hakkım olduğunu düşünüyorum.
yok eğer Duygu 'yu kasteddiyseniz ki onu kastedmişsiniz belli,onu hiç tanımadan kibarsızlıkla nasıl itham ediyorusunuz hakikaten onuda anlamış değilim...tabiki doktora gitmeyi mutlaka düşünmüşsünüzdür..bu konuda empati yapmanızı,herkesin mesajına izin verilirse Kadir beyin nasıl cevap yetiştireceğinide düşünmenizi istiyorum.
hergün yüzlerce msj gönderilen,binlerce üyesi olan bir sitede 10 tane moderatör var.inanın hiç birimiz sebepsiz gereksiz uyarılarda bulunmuyoruz bu kalabalık güzel aile içerisinde...öyle olsaydı üye sayımız bu kadar fazla olurmuydu?veya yıllarca burda devam edilirmiydi?
ve sizce uyarı yapılmazsa herkes her istediği mesajı göönderirse,işte o zaman ne Hülya hanıma nede bu güzel site ve yöneticilerine yakışır bi durum söz konusu olurmuydu..işte asıl o zaman bizde 'herkes'gibi olmazmıydık...
Daha fazla yazmıştım aslında ama sildim. sanırım anlamışsınızdır beni bu kadarıyla.