|
kalp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna2008 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 10:08 |
Hocam merhaba öncelikle bu güzel bilgilendirmeler ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Forumu sorum olmasa bile düzenli okuyup takip ediyorum. 11 yaşında oğlum var boy 147 cm kilosu 46 kg. üç gündür göğsünün ağrıdığını söylüyor koşarken batıyor bazen sırtıma bazen göğsüm e geliyor ağrı diyor. hareket ederken olduğunu söylüyor. Hocam acaba rüzgardan falan kulunç ağrısı gibi birşey mi yoksa kalp ile ilgili bir durummudur? Doktora götürsem çocuk doktoruna mı yoksa kardiyoloğa mı götürmeliyim? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 yas cesametinde. Bu yaslarda, gogus agrisi ile giden bir "Kalp hastaligi" yoktur. Muhtemelen, adele agrisidir. 2-3 gun Istirahat etsin.
|
|
![]() |
|
tuna2008 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğiniz gibi adele ağrısıydı sanırım ve geçti fakat bugün sabaha karşı karnım ağrıyor diyerek uyandı ve tuvalete gidince kustu ve arkasından cıvık bir kak yaptı. sabah hiçbir şey yemedi bir ara gözlerim karardı kulaklarım uğuldadı çok kötü oldum bayılacak gibiyim dedi ve ardından yattı iki üç saat uyudu bir daha kusma olmadı ama kakası yine yumuşak biraz çorba içti çok başım ve vücudum ağrıyor diye çok söylenince 5ml kadar calpol 6 plus verdim ağrı için ateşi yok ama halsiz ara ara midem bulanıyor diyor grip mi yoksa bir şeyden mikrop mu kaptı acaba? çok teşekkür ederim tekrar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi bir gida dan mikrop kapmis..SAKIN ilac vermeyin, ara ara su/sivi gida alsin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|