Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
optikcim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı optikcim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2015 Saat 10:28
Hocam mrb; 2 yaşındaki kızım gün içinde ara ara karnın ağrıdığını söylüyor.kramp şeklinde girip geçiyor.uyanıkken dişlerini gıcırdatıyor ve çok iştahsız.dün geçmiş maillerinizi okudum ve andazol şuruptan bir ölçek verdim.yalnız dün de sabah kalktığında göz altı şişti be hsfif kızarıktı bugünde yine aynı.yine çok iştahsızdı sabah kahvatıda bir lokma almasıyla kustu.hiç keyfi de yok.acaba böbrekleriyle ya da idrar yolu enfeksiyonu gibi bir problem olabilir mi?Hocam walla Allah sizden razı olsun.
Yukarı Dön
optikcim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı optikcim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2015 Saat 17:16
Hocam şimdide kulaktan 38 derece ateş var.burun akıntısı öksürük yok.iştahı da hiç yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117879
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 01:40
Dun yedigi-ictigi bir gida dokunmus, arkadan ishal gelecek...
Yukarı Dön
optikcim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı optikcim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 03:37
Hocam akşam kakasını yaptı.önce kabız gibi yeşil renkte sonrası beyaza yakın cıvık kıvamda yaptı.beyazımsı oluşu beni çok korkuttu hocam. Acaba karaciğerle ya da safrayla ilgili bi sorun olabilir mi?
Yukarı Dön
optikcim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı optikcim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 17:21
Hocam dün kaka renginden şüphelenip doktora götürdük.ultrason ve kan tahlili istedi. Sonucu yazıyorum:
Ast- 78
Alt-91
Alp-82
Ferritin-95.4
Üre-19
Kreatin-0,81
Usg sonucu
Koledok ve sol lobda intrahepatik safra yolları minimal dilatasyon ile birlikte etrafında ekojenite artışı mevcuttur.(kolanjit?)klinik korelasyon önerilir.
Bizi üniversite hastanesine yönlendirdiler.ancak biz afyon da ikamet ettiğimiz için pek güvenemedik.şimdi yoldayız istanbula gidiyoruz.iki prof hocadan randevu aldık. Ancak sizin fikirleriniz benim için çok kıymetli hocam.sizin değerli cevabınızı bekliyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:18
Safra yollarinda, bir TIKANIKLIK oldugunda, DEVAMLi beyaz kaka cikar. arada bir renkli, arada bir beyaz cikmasi bir mana ifade etmez..

Bosuna yollara dustunuz. Insallah, CAKAL Proflarin eline dusmezsiniz.. SAKIN benim haberim olmadan, ne bir tahlil yaptirin, nede ilac verin.
Eger, yolda, renkli kaka yaparsa, evinize donun.
Yukarı Dön
optikcim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı optikcim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:48
Hocam bu arada demir ilacı kullanıyoduk.kakayı boyamış olabilir mi acaba?yarın mutlaka yazarım hocam çok saolun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 23:07
Demir, kakayi "Beyaza" boyamazki!!!!

Burada; kakanin beyaz olmasini konusuyoruz. Eger, sari/kahverengi kaka yaparsa, bosuna yollara dustunuz demektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.