Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kasik mamalari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukasik mamalari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 17:06
Canım kaşık maması vermen şart değil ki, yaptığın yemekten yemesi çok daha iyi Smile
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 20:41
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

Orjinalini yazan: sedefk sedefk Yazdı:

Meralciğim benimki de 9 aylık, 9 ayı da 1 hafta geçti. Ben soğan ve sarımsak bile veriyorum aynı anda çorbasına katıp, çiğ vermiyorum ama..hiçbirşey olmaz korkma gazını kendi çıkarıyor. Ve o tada da bayılıyor..Üzerine de bol bol su içiyor :)
6 ay boyunca cok gazi vardi baya zor bi dönemdi simdide ben tedirginim.. senin de dedigin gibi gündüz haraket ettikce cikariyo ama gece uyku bölünüyo diyemi aglayarak uyanip duruyo kucagimda gazini zor cikarip tekrar uyuyo.. her seyide tatsin istiyorum..

Artık gazını kendi çıkarır büyüdü Meralciğim. Korkma hiç..6 aylıkken benimki de gazlıydı çok..ama şimdi çok şükür sorun olmuyor.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 22:17
EVDE NE PİŞİYORSA ARTIK YEDİREBİLİRSİN NE KADAR TİTİZ DAVRANIRSAN O KADAR ÇOK GAZI OLUYOR WinkKAVONOZ MAMAYI HİÇ TATTIN MI ÇOK İĞRENÇ BİR TAT GERÇEKTENDE DeadHAKAN HİÇ YEMEDİ HAZIR MAMA ,YAPTIĞIN YEMEKLERE PAPATES KOY ONU EZİP BİRAZDA SUYUNDAN KOYUP YUMUŞATIP YEDİR BU ŞEKİLDE NORMAL YEMEKLERE DE DAHA RAHAT GEÇERWinkSONRA ÇOK ZOR OLUR NORMAL YEMEKLERE GEÇMEN PÜTÜRLÜ YEDİREMEZSİN CANIM Smile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 22:38

yemek istemiyorsa boşa zorlama derim canım ben hergün evde onun yiyebileceği ne varsa hep kendim hazırlayıp verdim hiç kaşık maması vermedim sadece geceleri tahıllı karışık mama verirdim uyumasına yakın artık onuda sevmiyor bende zorlamıyorum

Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 12:02
bende kavanoz mama vermedim.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 12:32
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

EVDE NE PİŞİYORSA ARTIK YEDİREBİLİRSİN NE KADAR TİTİZ DAVRANIRSAN O KADAR ÇOK GAZI OLUYOR WinkKAVONOZ MAMAYI HİÇ TATTIN MI ÇOK İĞRENÇ BİR TAT GERÇEKTENDE DeadHAKAN HİÇ YEMEDİ HAZIR MAMA ,YAPTIĞIN YEMEKLERE PAPATES KOY ONU EZİP BİRAZDA SUYUNDAN KOYUP YUMUŞATIP YEDİR BU ŞEKİLDE NORMAL YEMEKLERE DE DAHA RAHAT GEÇERWinkSONRA ÇOK ZOR OLUR NORMAL YEMEKLERE GEÇMEN PÜTÜRLÜ YEDİREMEZSİN CANIM Smile
Smilekavanoz mamalarini 2 haftadir biraktik diyebilirim ondan öncede dedigin gibi kendimize pisirdigim yemeklerden onun yiyebilcegini 6.aydan sonra verdim alissin diye simdi yiyoda ekmekle cigniyoda.. ama su tahilli mamalarida istemiyo uyumadan devam vermek istiyodum tok tutsun diye bide gaz i hala var .. öglen yedigini gündüz oynarken cikariyo aksam 1kere yemek verdiydim gaz yapiyo Unhappy

Düzenleyen meral75 - 10 Tem 2008 Saat 12:39
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 12:37
Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

yemek istemiyorsa boşa zorlama derim canım ben hergün evde onun yiyebileceği ne varsa hep kendim hazırlayıp verdim hiç kaşık maması vermedim sadece geceleri tahıllı karışık mama verirdim uyumasına yakın artık onuda sevmiyor bende zorlamıyorum

tabi zorlamamak lazim.. peki  canim tuzsuzmu verdin baharat kullandinmi tabi aci degilde mesale su tuzot var kullanilirmiki??
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 08:57
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

tabi zorlamamak lazim.. peki  canim tuzsuzmu verdin baharat kullandinmi tabi aci degilde mesale su tuzot var kullanilirmiki??

deniz kızı çok haklı o mamaların iğrenç bir tadı var
ben de hiç vermedim hep kendim evde yapıyorum bir yere gidrken de pişirdikleriimden yanıma alıyorum.ayrıca onların doğal olduğuna içnde vitamin ve mineral bulundurduğuna da inanmyorum

bir yaşına kadar baharat ve tuz kullanma  böbreklerini çok yorar.severse biraz kimyon kullanabiilirsin ( kimyon gaza iyi gelir )
bir de ben esmer ekmeğin içini yediriyorum.kolay gelsinSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.