|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 18:58 |
Saygıdeğer hocam ben 43yasimda 168cm,,57kg.olculere sahibim.gecenlerde sağlık ocaginda kan tahlili yaptırdım kolesterol yüksek çıktı.dr.dedi ki ldl yi düşurmen lazım
Hdl:64 Ldl:136 Vdld:13 nasıl dusurebilirim çok mu sorun olur ?sinir değeri 200 idi.bir de. Günde iki kase yoğurt yiyerek kalsiyum depolarını doldurmam gerekiyormuş.iki kase yoğurt yeterli mi diğer kan tahlili sonuçlarımda çok şükür bı sorun yok. hocam fikriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yogurt; en fazla LDL ihtiva eden bir gidadir.. Siz o miktarlarda yogurdu her gun yiyin, bakin gorun LDL nasil zirve yapiyor!! Hareketinizi arttirin. muntazam yuruyusler yapin.. Ayrica da; yuksek filan degil, normal sinirlar icinde. |
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim değerli bilginiz için...peki kalsiyum değeri en çok hangi gıda da mevcuttur hocam??bu arada sizi okuduğumdan beri d vit herşeye içiyorum ve icecegim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizin faydalanabileceginiz gidalar; sutlu mamullerdir. Eger; yogurt yemekte israrli iseniz, bari YAGSIZ olanlari yiyin.. En fazla Kalsiyum, Kasar peynirinde vardir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınızı yeni okudum.cok teşekkür ediyorum.zaten yoğurt pek sevmem ama süt ücretin bundan sonra.hocam bide ben sabah kahvaltıda tereyağı çok seviyorum ve ekmeğine şurup yerim gergin bu ldl değerini etkiler mi?acaba bırakmak mi gerekir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir corba kasigi kadar Tereyagi yemenizde bir sakinca olmaz.. Asiriya kacmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|