Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım benden kardeş istedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım benden kardeş istedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:52
ifakatcim canim bu sonucta cok önemli bir karar tamam cocugunun ne istedigi cok önemli ama senin ve sizin ne istediginiz daha önemli bence kimse bana kizmasin ama sonucta hamile kaldigimizda evin büyük cocugu ben kardes istemiyorum dediginde gidip o bebisi aldirmiyoruz deyilmi .. yada dogduktan sonra böyle sorunlarda oluyor eger sen istiyorsan esinle ki bence bu en önemlisi minik yagmur bu zamanla anlayacaktir istemiyorsanda anlayacaktir ne kadar cocuk ta olsalar herseyden bi haberler bence .... eger istemiyorsan tipki hamileligi evin cocuguna yavas yavas anlattigimiz gibi bunu da ona anlatirsin diye düsünüyorum vee en güzelide mesela yagmurcum sen benim tek prensesimsin seninle bu zamani kücük bir aglayan kardesle bölmeyelim gibi seyler denir herhalde aklima bi anda bunlar geldi ona ne kadar degerli oldugunu hissettirmek ........... ama;;;;;;;;;;;;;tabi bir kardes her zaman iyidir istesen cooooook kolay kabul eder bu da bir gercek  vay bee ne yazdim bir kusur ettiysem affola öptm 
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:56
Benim sizin gibi olsa yaşım asla düşünmem şimdiye kadar doğurmuştum bile ikinci çocuğu. Ne duruyorsun çıtırparem doğur gitsin yaa. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:59
eşimde istemiyor aslında şu anda.heleki artık biraz büyüdü kreşe başladı çok şükür işde buldum tam kendimi yoluna koyuyorum dediğim anda bu soru geldiDisapproveyağmur zor bir çocukdu hep çok şükür bu senemiz diğerlerinenazaran iyi gibi iyi gibi dememe bakmayın ben bıraktım artık LOLherşeye ağlayan inadı inat höt zöt bi kuzum varLOLannesi veren kurban olsun onun herşeyini 4 4 lük yapamasam da 4 3 lük yapmaya gayret ediyorum maddi imkanlarımı zorluyorum çocğu zaman aman eksiği olmasın aman benim yok demesin diye.seneye hayırlısıyla ev almayı planlıyoruz eşimle konuştuk bu konuyu evin borcu bitmesine yakın yaparız belki diyorduk yani bi 6 7 seneyi bulur çok mu geç olur onuda bişmiyorumDisapprove

asıl proglem şimdi tutturmaya başlarsa onu nasıl ikna edeceğim nasıl anlatacağım onu hiç bilmiyorum işte.sizce ne demeliyim
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 01:02
Orjinalini yazan: begumfunda begumfunda Yazdı:

ifakatcim canim bu sonucta cok önemli bir karar tamam cocugunun ne istedigi cok önemli ama senin ve sizin ne istediginiz daha önemli bence kimse bana kizmasin ama sonucta hamile kaldigimizda evin büyük cocugu ben kardes istemiyorum dediginde gidip o bebisi aldirmiyoruz deyilmi .. yada dogduktan sonra böyle sorunlarda oluyor eger sen istiyorsan esinle ki bence bu en önemlisi minik yagmur bu zamanla anlayacaktir istemiyorsanda anlayacaktir ne kadar cocuk ta olsalar herseyden bi haberler bence .... eger istemiyorsan tipki hamileligi evin cocuguna yavas yavas anlattigimiz gibi bunu da ona anlatirsin diye düsünüyorum vee en güzelide mesela yagmurcum sen benim tek prensesimsin seninle bu zamani kücük bir aglayan kardesle bölmeyelim gibi seyler denir herhalde aklima bi anda bunlar geldi ona ne kadar degerli oldugunu hissettirmek ........... ama;;;;;;;;;;;;;tabi bir kardes her zaman iyidir istesen cooooook kolay kabul eder bu da bir gercek  vay bee ne yazdim bir kusur ettiysem affola öptm 

söylediklerini yağmurla paylaşacağım eğer birdaha dile getirirseSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 01:04
ahh şehnaz abla ben dedim hep 2.doğurursam kafama huni takıcam diyeLOLsen ne kolay söyledimn ole doğur gitsin diyeLOLanam napim çocuk büyütmek geçekten çooooook zormuş
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 01:08
ins hersey gönlünce olsun canim ama bilmem benim fistikta dogdu agladi 6aylik oldu agladi kulak sorunu konusma derken hic istemiyordum ama korunmama ragmen hamile kaldim cok korkmustum ayni seyler olacak diye ama aksine osmancik cok rahat bir cocuk birazda nasip kismet yani hersey gönlünce olsun ins.
 benim burda birkac arkadasim var ayni senin durumda ben onlardan hep görüyorum erkek cocugu 4yasinda basladi kardes diye bunlar istemiyor hep ona kendini iyi hissettirecek seyler anlattilar ve kendilerinin bir cocugu daha onursa nelerin olacagi mesela isten ayrilma uykusuz geceler onunla  daha az ilgilenecegi ve bunun gibi bir cok sey ama hep de tabiki kardesin olacak ama zamani geldiginde demeyi ihmal etmediler cocuk simdi 8 yasina girecek ve annesi simdi hamile okula basladi ve herkese ben büyüdüm okula basladim simdi annem hem benimle hem kardesimle ilgilenecek diye seviniyor bilmem bu benim gözlemledim ve ise yariyor  ama kücükken cok cektitmi onu da biliyorum
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 01:12
hep derler ya 2.daha uslu olr diye ablam bunun tersini yaşıyor şu anda LOLay dur gülmeyecektimLOL

çok güzel anlatmışlar ayy valla saol canım yaaa içim aydınlandı inşAllah bende kızımı aydınlatabilirim.yarın pedagoğu ile de görüşücem bu konuyu bakalım o ne diyecekDisapprove
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 01:54
ikinciler daha uslu oluyo :) erkek bile olsa Pig
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.