Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım benden kardeş istedi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27809
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 13:31

Konu: kızım benden kardeş istedi
Mesajı Yazan: ifakat
Konu: kızım benden kardeş istedi
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:08
moralim bozuk,canım sıkkınConfused

kızımla her zaman yaptığımız gibi beşiğine girip kitabımızı okuduk tam sarıldık uyuyacağız

anne bana kardeş yapConfusedüzgün bir dille bunu ilk kez söyledi o an içimden ağlamak geldiTonguebu zamana kadar hep benim kardeşim var diyen kızım(ablamın kızı için)bu gün yüreğimi deldi resmen çünkü ben 2.çocuk düşünmüyorumConfusedkafamı nerelere vurayım şmdiTongue
içim daraldı sizinle paylaşmak ,istedim

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:12
kizin hakli :)
karde$siz olmaz
hep diyorum ben
bu ya$imda ben bile isterim karde$Pig
$aka bi  yana ben bu konuda çocuklarin yanindayim valla sonuna kadarr...Big smile

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:15
Neden düsünmüyorsun Ifom 2.cocuguQuestion

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:15
çok önemli bir sorununuz yoksa bence ikinci bir çocuğu düşünmeli herkes daha bu yaşta istiyorlar arıyorlar bir kardeş boşluğu hissediyorlar büyüdüklerinde daha da dokunacak bu onlara
artılarını eksilerini bir kefeye koyup birazda kalbini dinleyip bir düşün ifakat evde yeni bir heyecan yeni bir mutluluk herkese iyi geliyor

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:24
hemso artik düsünebilirsin bencedeeee yakisir sanaaaaa,yagmur büyüdü kocaman oldu hamileligin filan bir sene daha buyur yagmur artik diger bebekle ilgilenebilirsin.annen ciginde yakinlainda bakan olur diye dusunuyomm.........

-------------

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:29
ifakatcim hakkınızda hayırlısı olsun canım ama bencede tek kalmasın benim eşim istemiyo ikinciyi ikna edemiyorum ama ben kalabalık bir ailede yetiştim çok güzel oluyor bence eşinde istiyorsa yap bi tane daha rızkı veren Allah ama kızını kardeşsiz bırakma bence ama neden istemediğini bilmediğim içinde  çok fazla bişey diyemiyorum

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:29
zor bi durum zor bi karar yeniden dengelerin yerine oturtmak kolay değil, tabi bu sizin açınızdan böyle ama yağmur için çok heyecanlı olacak hakkınzda hayırlısı olur inş.. Eşinle konuştunmu peki aynı fikirdemisiniz..
bende emre için kardeşi olmasını çok istiyorum... hayırlısı (:

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:34
Seha yı hiç anlatmayayım ben zaten bebeklerimizden inciler topiğinde sadece seha ve bu konuyu yazar oldum son zamanlarda..
hele en son madem sen kardeş yapmıyorsun bende gidip evlenip kendim çocuk yapıcam demesi kahretti beni..her gördüğüne bizi şikayet etmeside cabası..
bende bu konudan çok müzdaribim

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:52
ifakatcim canim bu sonucta cok önemli bir karar tamam cocugunun ne istedigi cok önemli ama senin ve sizin ne istediginiz daha önemli bence kimse bana kizmasin ama sonucta hamile kaldigimizda evin büyük cocugu ben kardes istemiyorum dediginde gidip o bebisi aldirmiyoruz deyilmi .. yada dogduktan sonra böyle sorunlarda oluyor eger sen istiyorsan esinle ki bence bu en önemlisi minik yagmur bu zamanla anlayacaktir istemiyorsanda anlayacaktir ne kadar cocuk ta olsalar herseyden bi haberler bence .... eger istemiyorsan tipki hamileligi evin cocuguna yavas yavas anlattigimiz gibi bunu da ona anlatirsin diye düsünüyorum vee en güzelide mesela yagmurcum sen benim tek prensesimsin seninle bu zamani kücük bir aglayan kardesle bölmeyelim gibi seyler denir herhalde aklima bi anda bunlar geldi ona ne kadar degerli oldugunu hissettirmek ........... ama;;;;;;;;;;;;;tabi bir kardes her zaman iyidir istesen cooooook kolay kabul eder bu da bir gercek  vay bee ne yazdim bir kusur ettiysem affola öptm 

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:56
Benim sizin gibi olsa yaşım asla düşünmem şimdiye kadar doğurmuştum bile ikinci çocuğu. Ne duruyorsun çıtırparem doğur gitsin yaa. 

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 00:59
eşimde istemiyor aslında şu anda.heleki artık biraz büyüdü kreşe başladı çok şükür işde buldum tam kendimi yoluna koyuyorum dediğim anda bu soru geldiDisapproveyağmur zor bir çocukdu hep çok şükür bu senemiz diğerlerinenazaran iyi gibi iyi gibi dememe bakmayın ben bıraktım artık LOLherşeye ağlayan inadı inat höt zöt bi kuzum varLOLannesi veren kurban olsun onun herşeyini 4 4 lük yapamasam da 4 3 lük yapmaya gayret ediyorum maddi imkanlarımı zorluyorum çocğu zaman aman eksiği olmasın aman benim yok demesin diye.seneye hayırlısıyla ev almayı planlıyoruz eşimle konuştuk bu konuyu evin borcu bitmesine yakın yaparız belki diyorduk yani bi 6 7 seneyi bulur çok mu geç olur onuda bişmiyorumDisapprove

asıl proglem şimdi tutturmaya başlarsa onu nasıl ikna edeceğim nasıl anlatacağım onu hiç bilmiyorum işte.sizce ne demeliyim

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 01:02
Orjinalini yazan: begumfunda begumfunda Yazdı:

ifakatcim canim bu sonucta cok önemli bir karar tamam cocugunun ne istedigi cok önemli ama senin ve sizin ne istediginiz daha önemli bence kimse bana kizmasin ama sonucta hamile kaldigimizda evin büyük cocugu ben kardes istemiyorum dediginde gidip o bebisi aldirmiyoruz deyilmi .. yada dogduktan sonra böyle sorunlarda oluyor eger sen istiyorsan esinle ki bence bu en önemlisi minik yagmur bu zamanla anlayacaktir istemiyorsanda anlayacaktir ne kadar cocuk ta olsalar herseyden bi haberler bence .... eger istemiyorsan tipki hamileligi evin cocuguna yavas yavas anlattigimiz gibi bunu da ona anlatirsin diye düsünüyorum vee en güzelide mesela yagmurcum sen benim tek prensesimsin seninle bu zamani kücük bir aglayan kardesle bölmeyelim gibi seyler denir herhalde aklima bi anda bunlar geldi ona ne kadar degerli oldugunu hissettirmek ........... ama;;;;;;;;;;;;;tabi bir kardes her zaman iyidir istesen cooooook kolay kabul eder bu da bir gercek  vay bee ne yazdim bir kusur ettiysem affola öptm 

söylediklerini yağmurla paylaşacağım eğer birdaha dile getirirseSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 01:04
ahh şehnaz abla ben dedim hep 2.doğurursam kafama huni takıcam diyeLOLsen ne kolay söyledimn ole doğur gitsin diyeLOLanam napim çocuk büyütmek geçekten çooooook zormuş

-------------

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 01:08
ins hersey gönlünce olsun canim ama bilmem benim fistikta dogdu agladi 6aylik oldu agladi kulak sorunu konusma derken hic istemiyordum ama korunmama ragmen hamile kaldim cok korkmustum ayni seyler olacak diye ama aksine osmancik cok rahat bir cocuk birazda nasip kismet yani hersey gönlünce olsun ins.
 benim burda birkac arkadasim var ayni senin durumda ben onlardan hep görüyorum erkek cocugu 4yasinda basladi kardes diye bunlar istemiyor hep ona kendini iyi hissettirecek seyler anlattilar ve kendilerinin bir cocugu daha onursa nelerin olacagi mesela isten ayrilma uykusuz geceler onunla  daha az ilgilenecegi ve bunun gibi bir cok sey ama hep de tabiki kardesin olacak ama zamani geldiginde demeyi ihmal etmediler cocuk simdi 8 yasina girecek ve annesi simdi hamile okula basladi ve herkese ben büyüdüm okula basladim simdi annem hem benimle hem kardesimle ilgilenecek diye seviniyor bilmem bu benim gözlemledim ve ise yariyor  ama kücükken cok cektitmi onu da biliyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 01:12
hep derler ya 2.daha uslu olr diye ablam bunun tersini yaşıyor şu anda LOLay dur gülmeyecektimLOL

çok güzel anlatmışlar ayy valla saol canım yaaa içim aydınlandı inşAllah bende kızımı aydınlatabilirim.yarın pedagoğu ile de görüşücem bu konuyu bakalım o ne diyecekDisapprove

-------------

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 01:54
ikinciler daha uslu oluyo :) erkek bile olsa Pig

-------------
">

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 08:23
ifoş benim sıpa 2.5 yaşında benden kardeş istiyor yağmur artık hemen hemen herşeyin farkında
onlar kardeşi doğduğu gibi oynayacakları bir arkadaş olarak görüp istiyorlar
bende çok çektim bilalden çekiyorumda ama evdeki durumlar böyle olmasa şimdiye başlamıştım
siz bilirsiniz cnm ama yaş aralığı arttıkça sen daha çok zorlanacaksın gibime geliyor
ve evet gerçektende çocuk yetiştirmek çok çok çok zorConfused

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 09:05
canım öyküde bu ara başladı fakat şuan kızkardeşimin bebeği olacak 1.5 2 ayımız var. anne benim kardeşim geliyor diyor Big smileBig smile
ama kardeşsiz olmaz diyenlerdenim 5 senede çok bir süre değil bence ifocumBig smile 

-------------

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 09:21
ifakatcim tabi kendinize göre haklısınız plan ve programınız var....Ama bir çocuğu bu dünyada tek başına bırakmak bence ailelerin en büyük bencilliği....
Seninle aynı şeyleri düşünüyodum Kuzeyi üç yaşında kreşe verip işe girecektim,ev alacaktık evin borcu bitecek ve ben ikinci çocuğu yapacaktım...Bu sırada kırkıma gelmiş oluyorum nerdeyse
Olmadı olmadı olmadı mantıklı gelmedi...
Dedikkki bi tane daha yapalım..Kuzey okula başlar onu kreşe veririz işe girerim ve kırkımda üçüncüyü yaparım...

Şaka demiyom valla plan program bu rabbim neyi uygun görür bilemeyiz...
Bunlar benim kişisel fikrim sana da saygı duyuyorum.....
Ama yazık yavruma bence çok haklı...
Yine benim kişisel fikrim yağmura doğmamışta olsa kardeşini kötüleme yani o ağlar seninle ilğilenemem v.s..bence çocukta kardeşlere karşı kötü bir izlenim bırakırsın...

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 12:56
ifoşcum ben fundaya şu yönde katılmıyorum aramıza ağlayan bir bebek girmesin dersen ileride çocuk düşündüğünde ona karşı tavırlı yaklaşmasına sebep olursun gibi geliyor evet bu karar senin ve eşinin olmalı ona katılıyorum sırf çocuk kardeş istedi diye yapılmamalı özlem hanım da yazmıştı bu doğacak çocuğa da haksızlık olur sırf büyük kardeşe arkadaş olsun diye yapmak da mantıklı değil
eğer şu an istemiyorsan bir kardeş fikrinden soğutma yağmuru
bende çok istiyorum çok güzel olur ama şimdilik mümkün değil diye anlatabilirsin eminim anlar çok zeki bir kız maşaallah

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 13:35

ani karalar verip yanlış yön almak istemediğimden susdum geçiştirdim ama tutturursa bende isterim ama zamanı değil gibilerinden açıklama yapmayı düşünüyorum daha 27 yaşındayım 33 yaşımda b tane daha yaparım gibime geliyor.he şu mantığada takılmıyor değilim sırf kardeşi olsun kızımın diye yapmam ama Allah korusun bize bişey olursa birbirlerine sarılırlar diye dşünüyorumDisapprove

-------------

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 14:50
benimkide tuturdu ama zor kızım pürüz kafayı yerim herhalde ama düşünmüyoda değilim karasızımConfused

-------------

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2010 Saat 19:34
Mineye katılıyorum bebekler için olumsuz şeyler söylediğinde bebeklerden ve ileride dogacak olan kardeşinden soguyabilir zaten inat diyorsun daha da inat huysuz olabilir kardeşi var diye.
Biliyorsun Eymen özellikle istenen bir bebek değildi, Elif ne kadar arsız huysuz ağlak bir bebekse elhamdulillah tam tersi Eymen oldu.
Eğer istemiyorsanız bebek ve kardeşten soğutmadan anlatabilirsin, Yagmur zeki bir çocuk sende bilgili bir annesin. Başaracağına ikna edeceğine eminim...
Kardeş istemesi belki evdeki yalnızlığının sebebidir, kreşte arkadaşlarının da kardeşi varsa... Orada onlarla oyun oynuyorken eve gelince kendi dengi olmadığı için üzülüyor olabilir. Anne baba ne kadar oynarsak oynayalım ne kadar ilgilenirsek ilgilenelim onların yaşıtı/kardeşi/arkadaşı gibi olamayız bunu biliyoruz hepimiz. Yagmurla çok kaliteli zaman geçirdiğine eminim ama bu istek onun iç dunyasının yansımasıdır belki...

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2011 Saat 12:40
benım kızımda ıstıyordu bır aralar karnıma gelıp şişko gobegımı opuyordu  bebek dıye ama şımdı erıdıde unutttLOLşaka bı yana allah ıznıyle benım duşuncem  bahara kaldı o zamanane kadar kılo verırsem kardır bızde evı kredıyle aldık allah ızınverırse hazıran 4 yılımız kalıyor bebegım oldugunda 3 yaşında fılan olur onuda rahat ımkanlarla kreşıne yuvaya gonderırım ablası gıbı o da ımkanlara sahıp olur dıyorum ama en onemlısıde rızkını allah verıyor bunları duşunmek bıle yanlış ama ınsanız duşunmeden edemıyoruz ama ben 2 cok ıstıyorum hayırlısıyla Big smiletabı en onemlı anne babanın duşuncesı onemlı Big smile

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2011 Saat 22:13
Bu konuda en çok kafası karışık olanlardan biride benim sanırım. Etrafımdan çok baskı var. Eşimde çok istiyor. Ben istemiyorum. Ege'nin öyle bir talebi olmadı şimdiye kadar ama olursa geçiştirip(kandırmadan tabi), büyüdüğü zaman uygun bir dille durumumu anlatmak niyetindeyim şimdilik. Sende istemiyorsan uygun bir dille geçiştir bence ifocum. Sonuçta oyuncakçıda gördükleri bir oyuncağı istemeleri gibi bişey değil bu. Çok büyük bir sorumluluk.. 

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2011 Saat 22:26
çok haklısınız valla.bu gün yine söyledi.zamanı değil gülüm daha sen küçüksün biraz daha büyü asena ablan gibi(yeğenim)ol o zaman hayırlısıysa olur kızım ama şu an için olmayacağını anlattım.oda tamam anneciğim zaten benim kardeşim var söyleriz gelirler severim ben onu dedi aldım sarıldım geçti konu bakalım ne olcakDisapprove

-------------

Mesajı Yazan: aibü
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 14:09
benim oğlum da geçenlerde babasına "bir kardeşim olmasını çok isterdim" demiş. ilk defa böyle bir konuda konuştu. ve söylediği bundan ibaret. tek cümle yani. ben bazen çok istiyorum bir çocuğumuz daha olmasını. ama doğumum çok problemli olduğu için korkuyoruz, bakıcıya emanet edemeyiz ben de çalışıyorum ve işi bırakamam. yaşım 30. olacaksa fazla geçmeden de olsun diyorum ama olumlu karar veremiyoruz bir türlü. bir de oğlum 5 yaşında ve daha yeni kilo verebiliyorum hala 4 kilo fazlam var eskiye göreConfused tabi bir de rahat öyle alıştık kiPigbilemiyoruz şimdilik tek çocuk fikri daha ağır basıyor.

-------------

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 16:19
Benımkı tek kalacakCry

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 10:03
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Benımkı tek kalacakCry
nedeni sağlık problemleri değildir inşallah.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 10:24
Orjinalini yazan: aibü aibü Yazdı:

Benımkı tek kalacakCry
Çünkü boşanma davam var canımConfused

-------------

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 10:51
İfo cum sende benim gibi çocuk istemeyenlerdensin biliyorum,ama ısrar gelirse sadece Yağmurdan yap benceBig smileÇünkü sen küçüksün daha,benim gibib üzerinde tırla dert yükünde yok maaşallah,o yüzden şartlama kendini...Benim yaşadıklarım yüzünden sabrım sıfır,zaten yoklukta çocuk büyütmeyi en acı yaşayanlardanım,2. nin günahına giremem..Ama imkanlarım farklı olsaydı 2. yi yapardım:((((

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 12:34
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

moralim bozuk,canım sıkkınConfused

kızımla her zaman yaptığımız gibi beşiğine girip kitabımızı okuduk tam sarıldık uyuyacağız

anne bana kardeş yapConfusedüzgün bir dille bunu ilk kez söyledi o an içimden ağlamak geldiTonguebu zamana kadar hep benim kardeşim var diyen kızım(ablamın kızı için)bu gün yüreğimi deldi resmen çünkü ben 2.çocuk düşünmüyorumConfusedkafamı nerelere vurayım şmdiTongue
içim daraldı sizinle paylaşmak ,istedim

benim kızım da hep kardeş istiyor ama biz özel sebeplerden erteliyoruz
bence her çocuğun hakkı bi kardeşi olması
bu konuyu bi daha gözden geçirseniz iyi olur

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 13:47

Benımkı tek kalacakCry
pardon bilmiyordum. inşallah bundan sonra yavrunla birlikte hep güzellikler yaşarsınız.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:21

Benımkı tek kalacakCry
pardon bilmiyordum. inşallah bundan sonra yavrunla birlikte hep güzellikler yaşarsınız.
Allah razı olsun canm

-------------

<

Mesajı Yazan: nilufer
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:32

Benımkı tek kalacakCry
Allah razı olsun canm
  zeynepcim barişma ihtimalli yokmu? yani en azından çocuk için??dün bi ruya gordum eşimle benı boşatıyomuş kaynanam bız hıç sesımızı cıkartamıyoruz bı de boşatıp benı baska bırıyle evlendırıyo istemeye gelmışler benı kaynanamdan falanLOL bende aglıyodum kızım babasını çok sevıyo ayıramam ondan dıye..yanıdemek istedıgım ruyası bıle coookkk kotuydu,,allah senın yardımcın olsun canım umarım hersey istedıgın gıbı olur

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:37
benım kızda arada kardeş istiyo,bebek gıbı kucagıma yatıp gogsumu emıyo gıbı yapıp, bebek oldum dıyoLOL su yaz da gecsın dusunuyorum ben inşallah.

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:46
Yok nilüferım aılesı zaten hıc sevemedı benı onlarada gün dogdu
Bebegımın karyolasını ve arabasını kırmış gıtmıs affetmekmı?Smile

-------------

<

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:48

tabıkı canım yasadıklarını sen bılırsın bıze konuşmak kolay,,inşallahh hersey istedıgın gıbı olurApprove

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 14:49
Orjinalini yazan: nilufereren nilufereren Yazdı:

tabıkı canım yasadıklarını sen bılırsın bıze konuşmak kolay,,inşallahh hersey istedıgın gıbı olurApprove
Hayırlısı bebegım

-------------

<

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 16:19
Tuana da benden bebek kardeş istiyor,benim kardeşim büyüdü artık diyor.Big smile

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 16:27
Nilgün canım sende yap bir tane daha kızıma kardeşBig smile

Dora akıllı oğlum benim  annesine çekmiş kardeş istiyor musun dedikleri zaman hayır diyor Big smile

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 16:50
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

Dora akıllı oğlum benim  annesine çekmiş kardeş istiyor musun dedikleri zaman hayır diyor Big smile
 Yapayım dimiBig smile

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 17:01
Orjinalini yazan: Nilgün1 Nilgün1 Yazdı:

Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

Yapayım dimiBig smile

yap benceBig smile kendim yapmıyorum ya ondan kolay söylüyorumLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 17:23
Ben sehama kıyamıyoprum bu konuda çok üzülüyorum onun o hallerine yaDisapprove
çocuk işi ben evlenecem kendi çocuğumu kendim yapacam demeye kadar getirdiTongue
madem babamla sen yapmıyorsunuz ben ve sen evlenelim bizim çocuğumuz olsun dedi dünLOLLOLati bana aşık bu çocuk nasıl başka birini alıcak bilmiyom,aşkımız çokkk büyükBig smile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 17:26
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Ben sehama kıyamıyoprum bu konuda çok üzülüyorum onun o hallerine yaDisapprove
çocuk işi ben evlenecem kendi çocuğumu kendim yapacam demeye kadar getirdiTongue
madem babamla sen yapmıyorsunuz ben ve sen evlenelim bizim çocuğumuz olsun dedi dünLOLLOLati bana aşık bu çocuk nasıl başka birini alıcak bilmiyom,aşkımız çokkk büyükBig smile
  yapsanıza cocuga bı kardeş yaLOL buymuş artık seha tam zamanı yap yap..LOL

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 17:51
Yapın kız çocuklara kardeş bırakmayın onları tek bir yoldaş olur belki yanına LOLLOL Ben defteri kapattım ya konuşması kolay oluyor LOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: saklibahce
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 18:37
çocuklardan nağmeleri dinlemeyelimde bende hamileyim yazıları okuyalım hanımlar SmileSmileSmile

tek çocuk olurmu hiç yanında sırtını dayayabileceği bir desteği olmalı, diğer yarısını vermelisiniz onlara.  tek çocuk sahipleri, birer tane doğurmalı bence, hatta böyle bir kampanya başlatabiliriz LOLLOL ilk hamile kalana ödüller falan verebiliriz SmileSmileSmileSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 19:48
sen Allahın izniyle hele bir doğur biraz büyüsün Esram o zaman konuşuruz LOLLOLLOL 

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 20:28
İşin ucunda öddül varsa yain 4 5 . yi bile yaparLOLbeleşçi ya o bakımdanLOLLOL
ben çokkk istesemde,ileride büyük pişmanlıklar yaşayqacağımın farkında olsamda malesef hııııı olmaz..keşke olabileydi..

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat